Slazem se za silent varijantu, tisina je zlato, ali stverno. Ja sam se uvek lozio na ventishe i njihov broj a sada mi je toga preko glave, zvrndanje, podmazivanje, cisti od prasine..... poludeo sam i kupio tih PC, konacno ODMORIO usi. Jedina stvar koja ne valja kod silent racunara je to sto ces konacno moci da cujes svoj HDD![]()
...ako vremenom ne oguglas na buku....ja imam ok 8 fan-ova jedan od njih je kineska devedest dvojka koja se vrti na 3k obrtaja.....ali sam naviko cak mi ponekad smeta ako nesto ne bruji pored glaveSlazem se za silent varijantu, tisina je zlato....
Gabau78;1020527 Najverovatnije izbor pada na Evga jer neki kazu da je kvalitetnija.[/QUOTE je napisao(la):I ja bih se radije odlučio za EVGA.
Jedini razlog za to je,uz slabiji sluh, reputacija proizvođača .
...ako vremenom ne oguglas na buku....ja imam ok 8 fan-ova jedan od njih je kineska devedest dvojka koja se vrti na 3k obrtaja.....ali sam naviko cak mi ponekad smeta ako nesto ne bruji pored glave....
Mislis devedest dvojka (92)?
Salim se sve je manje vise ok kad je iskljucim...ali avaj.....njen posao je da uvlaci vazduh spreda pa nemam izbora....
greska u kucanju svakako. dvadeset dvojku ne bi mogao ni da zamislim. poletelo bi kucista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari