Šta je novo?

7000 din

deklaracija

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2009
Poena
350
Pozz forumasi ! Treba da se ponovim sa novim napajanjem do 7k din pa dajte neki predlog ! Ciljna grupa je oko 600w . Neki Chiftek ili nesto drugo ? Trenutno imam 400 w Thermal take i dobar je ,ali planiram neku jacu grafiku da ubodem i mozda jos jedan hdd ili sdd pa ono sta mi je pazariti ?

Treba u WinWin-u da se uskoro pojavi ThermalTake Toughpower 575W. Ne znam tacno kakvo je ono, ali sam vlasnik Toughpower 775 i napajanje mi je bas extra.
Pored toga bi trebao u budzet da ti se uklopi Chieftec CFT 600 ili Cooler Master GX Lite 700W.

Poslednja izmena:
Ako je za konfiguraciju iz potpisa i SS 430GB je dovoljan ili onaj LC X-Type 7600/7500, a ako planiras neki upgrade bolje napisi sta planiras da kupis pa da dobijes pravu preporuku.

Trenutna finansijska kriza :( nazalost. Ali ispalo je nesto sasvim trece . Prodao sam moje napajanje i uzeo chifteka polovnog gps-550 AB A sa doplatom od 1500 din . Nije lose valjda ? Samo ne znam dal ce poterati to trenutnu masinu samo sa nekom 6850 ili 6870 karticom koju nameravam da pazarim?

Vrh Dno