Šta je novo?

7.22Ghz na DFI-u

:HGT: je napisao(la):
Da, ali ja mog celyja "przim" na 2v, a vule winchester na 1,105 Vcore, koliko se dobija smanjenjem napona da ne poverujes!

Pa naravno da se dobija! Probaj ti Cellya da stavis na 1.5V na primer, umesto tih 2V, ima jos 400-500 Mhz sigurno da ide! :D

P.S. Care, os ti prodam procesor? :D Ustvari, zaboravio sam... ti imas MSI... Nece moci preko 4 Ghz na toj ploci :d

Vule je napisao(la):
P.S. Care, os ti prodam procesor? :D Ustvari, zaboravio sam... ti imas MSI... Nece moci preko 4 Ghz na toj ploci :d
Ipak necu, hvala ti... :D
Uz taj CPU mora da ide i CD sa Photoshop-om, a zna se koliko je original skup... :beat:

Osim toga, ja onih 2.9 giga uslikah sa ogromnim naponom od 1.8V... sad kad ga spustim na 1.05V, ima da ga butujem na 7.22 GHz, bas k'o oni likovi P4 na DFI-ju! :d:d:d

CAR je napisao(la):
Osim toga, ja onih 2.9 giga uslikah sa ogromnim naponom od 1.8V... sad kad ga spustim na 1.05V, ima da ga butujem na 7.22 GHz, bas k'o oni likovi P4 na DFI-ju! :d:d:d
Tesko care da ces butovati masinu koja radi na 7.22GHz pri 1.05V.Ta voltaza ce mozda biti dovoljna za bios shot,a ako hoces ulazak u windows moras je spustiti na barem 1V,a pozeljna je i manja :D :d

CAR je napisao(la):
Ipak necu, hvala ti... :D
Uz taj CPU mora da ide i CD sa Photoshop-om, a zna se koliko je original skup... :beat:

A ne, ne, ne.... To je ipak bio Paint :D

Tako da cena nece biti previsoka... :d

Vrh Dno