Šta je novo?

6GB File na 2DVD 4.7???

• Začetnik teme Začetnik teme Darko1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Darko1

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2006
Poena
320
Pozdrav svima kao sto gore pise imam problem (hocu reci vise neznam kako) da podelim Igricu-e od 6-7GB na 2 dvd-a od 4GB 99% igrica su u iso Formatu veoma malo je u exe fajlu

Probao sam sa raznim programcicima na koje sam nabaso na netu ali sve u svemu Veliko Nista ili se ja nesnadjem ili nepodeli nista nego prepakuje u drugi format sa istom velicinom fajla

nekako najbolje mi je izgledao UltraIso on podeli na dva dela Primer 4GB.iso + 2GB.izs ili isz nemogu da se setim madjutim kada treba da se pokrene igrica na koliko god kopija sam probao stalno prijavljuje cirilik data error tako da ni od ovog programa izgleda nema vajde

Sumaru: Moze li mi neko reci koji program koristi za ovakvu vrstu posla a da ga nije izneverila Hvala vam Unapred

pozzzz....:wave:

Desno dugme na ISO > WinRAR > Add to archive, compression: Store, Split size: 100mb.

A sto na 100MB, bolje onda na 4GB tako ce da dobije samo dva fajla koja mora da nareze

Zašto bi delio na ogromne fajlove, kad su mali fajlovi više handy, i za transport i za recovery i za sve.

To sa WinRAR-om je 100% proveren nacin, ali sam ja razumeo da covek hoce kad napravi DVD da moze da pokrene odmah instalaciju i da kad mu instaler zatrazi ubaci sledeci DVD...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno