Vule je napisao(la):A kad se GS poredi sa X800GTO u HIS IceQ II Turbo izdanju? Znaci 12p, 500/1000 Mhz?
Skuplja je GS nekih 20 eura od GTO, s'tim da tu onda dodje jos 30e za Silencer, pa me zanima dal se isplati tih 50 eura vise za GS? I da, interesuje me konkretan odgovor i rezultat da to potvrdi, a ne izjave tipa starac nVidija ovo ono...
starac je napisao(la):
Vule je napisao(la):Gigabyte bi mi sad bila poslednja opcija sto se tice grafickih kartica... Zamisli samo, 6800GS u najslabijem izdanju (ko zna koja je mema i sta je skinuto, ipak je to GA) + 30e za Silencer + montaza ovo ono... A sa druge strane, za 30e manje, imam mozda i najbolju X800GTO, u HIS Turbo izdanju, sa 1.6ns memarom, 500/1000 fabrickim frekvencijama i fabricki Silencer...
Ma, izbor je jasan![]()
DjoleNS je napisao(la):Ti bash ne volish gigabyte?
DjoleNS je napisao(la):Pa zar nije upravo njihova 6600gt turbo sa pasivnim hladjenjem bila proglashena u tomshardver-u za karticu godine?
DjoleNS je napisao(la):1.6ns memorija... klok memorije iznad drugih kartica...?
DjoleNS je napisao(la):Zashto mislish da taj 6800gs ne bi valjao?
DjoleNS je napisao(la):? Jel imash potrkepljene chinjenice ili si reko na pamet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari