Šta je novo?

6800 ultra

mayo

Čuven
Učlanjen(a)
21.07.2000
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X, bequiet! Dark Rock Pro 4
Matična ploča
MSI MAG B550 Tomahawk
RAM
2 x 8 GB DDR4 3600MHz HyperX HX436C17PB4A/8
GPU
MSI 3080 Gaming Trio Z 10GB
Storage
Samsung 970 Evo 500 GB
Zvuk
PreSonus Eris 4.5 BT
PSU
Seasonic Focus GX750
Kućište
bequiet! Silentbase 801
Monitor
LG 27GL850-B
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ortak već neko vreme pokušava da nabavi grafičku iz podnaslova, ali bezuspešno. Da li neko ima bilo kakvu informaciju gde bi ovo parče skupog harvera mogao da nabavi kod nas?

MB pivo,ups ondosno MB Soft :d
tel 30-33-160

poz

Bacanje para!
GT je isto sto i Ultra, samo na malo nizem taktu. Znaci, pazari GT, overklokuje ga i uziva! ;)

BTW, GT modeli obicno imaju malo slabije hladjenje od Ultra-i, al' im ne smeta da se fino kloknu.

Poznata mi je razlika između Ultre i GT-a, ali moj ortak je takav da uvek hoće najbolje što može parama da kupi. BTW, u cenovniku MB Softa nema Ultre, već samo GT-ova. Da li neko zna nešto o onom "E-dućanu" na Kosančićevom vencu? Navodno, kod njih može da se naruči hardver iz inostranstva...

Onda bolje da uzme ATI X800XT PE, to je trenutno najjaca (i najskuplja:d) non-SLI kombinacija. ;)

Obrati paznju.
Ako covek dodje u sobu "Domace trziste" i pita, gde mogu da kupim to i to, diskusija treba da se vodi GDE TO kupiti.

Diskusija po pitanju koji je hardware kakav i koliko brzi od drugoga se vode u nekoj od "soba" u grupi Hardware ili slicno, zavisno od toga koje parce hardvera je u pitanju.

Poslednja izmena:
mayo je napisao(la):
Da li neko zna nešto o onom "E-dućanu" na Kosančićevom vencu? Navodno, kod njih može da se naruči hardver iz inostranstva...

Na sajtu www.e-ducan.com mozes da se informises kakva je procedura narucivanja robe iz inostranstva putem njihovog posredovanja.

Nazad
Vrh Dno