Šta je novo?

6800 AGP vs PCI-E 6600 gt (MSI)

Da li sa 6800 obicnom kao sto ima Bakiba, i recimo minimum 1gb rama, mogu da se igraju nove igre u 1280x1024 sa AA i AF, ako mogu to je super, sa 1,5 gb rama sigurno ima sve da leti?!? Ljudi sa iskustvom 'ajte?

6800GT je recimo dovoljan za sve u 1024x768 pod uslovima koje zahtevas. Zakljucak dalje izvedi sam.

Ja sam sa 6800GT i 1GB RAMa sve igrao sasvim dobro u 1024x768...
Stucne tu i tamo ali u principu sve radi kako treba...sad za FEAR nisam siguran da cjes mocji max...ali retko ko i hocje...Prokleti softshedou...a tako lepo izgleda:)

@ Paradigma i @ Citizen X -

LELE!!!!!!!

Pa, cekaj za sta se onda daju te tol'ke pare? Da li postoji kartica na svetu koja moze sve da tera u maksimumu u 1280x1024? I koja je to? To je bre smesno, znaci kupis 6800GT i igras igre bez AA i AF, koji su izmisljeni jos pre 100 godina, zanimljivo, onda je obicna 6800 *******cija tek? Ne mogu da verujem! :zgran:

@ Citizen X, verovatno tebi ta 7800GTX isto stuca negde u HL2 ili slicnim igrama, ili eventualno sve leti u Pacman 3D? :)

Da li to znaci da cemo ubuduce morati da kupujemo dve kartice umesto jedno, da bi mogle igre da se igraju? ili eventulano 3-4 kartice i to izmesas jedna ATI, jedna S3, treca Nvidia, i sta ce ti optimizacija u igrama. :D ;) :p

Poslednja izmena:
Pa kad pogledas malo po stranim forumima velikom broju juzera u potpisu pored grafickih karti stoji X2 ili SLI (naravno korisnicima 'vidije)...

Pare ces dati kako god da okrenes...moj jedan drugar k#nja kako nikad ne bi uzeo ovo ili ono pa ga na kraju Bili uvek natera da to uradi ,tako da je zakljucak da moras pratiti tehnologiju...ja sam npr game freak i nije mi problem da izdvojim koliko god za dobru grafiku...

I da, HL2 zna da stuca ali si samom sebi dao odgovor na pitanje - optimizacija...doduse na GTXu ga nisam jos propeglao , dobro si me podsetio...
Ja volim DooM i kraj...mada je i HL2 odlican a i kec a i FEAR a i Q4 ma sve su odlicne:)

Poslednja izmena:
Jedino me raduje u svemu ovome, sto ti u potpisu pise Chieftec 360W, bar necu morati da menjam napajanje :)

heheheh...da...reci...chief kewa!

A, i zimi mi dobro sluzi za dogrevanje sobe, Cheif!

starac je napisao(la):
6800 je prisutna na tržištu već više od godinu dana,a nije high-end karta,niti je kad bila.To moraš uzeti u obzir.Ona lijepo tjera sve današnje igre u 1280x1024,međutim sve zavisi od igre,tj.optimizacije.Doom3,HL2 vole brži procesor,FC se više oslanja na grafičku,a BF2 i Fear hoće brdo memorije.
Tvojoj konfiguraciji fali samo još memorije,da bi sve radilo dobro.

UH. A još sam i pitao ovde dal' da uzimam 1x512 ili 2x512, pa svi rekoše obavezno 2x512, mora za novije igre, beše kraj aprila ove godine, kad sad ono, ***, malo je giga, bolje 2. Znam da je bolje, ali... :S:

starac je napisao(la):
Ja nikoga ne branim,već govorim realno.A ti testovi što si ih gledao su možda nerealni,ili su ti što su testirali malo pristrani.Tamo se većinom testira sa najbržim procesorima i sa puno memorije,a ne sa 512mb. Zato se uvijek pogleda više testova,ili se raspita po forumu,kao što je ovaj.

Sve se opet svodi na to koliko čovjek zna,koliko je informisan.

OK, OK, jasno, samo mi se ne sviđa to što kažeš. :) A baš mi delovalo da će konačno sve da proradi kako sam očekivao, nov monitor, nova karta, taman za 1280, kad ono, nije baš tako, al' tu je negde. Pa onda i novo napajanje danas jer staro (Chieftec 360DF) baš nešto i ne uspeva da se izbori sa novom grafičkom... i tako u krug. Jedina pozitivna stvar je da sad mogu konačno da kompletiram signature, pošto od hardvera nema kupovine do nove godine ni za živu glavu. :) Kuc, kuc...

Vrh Dno