Šta je novo?

6600gt

sstamm73

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2006
Poena
304
..neznam gde gresim .......
znaci...hocu da o.c malo i instalirao sam riva tuner ....i ....tamo de pise driver setings ....tu sam stavio core clock na 550 a memory ..na 1100 ....medjutim....kada pregledam konfiguraciju .....pise mi za grafiku clock .....o%
gde se onda to clock-uje
pomozite pocetniku .....
inace ...konf. sam pisao nekoiko puta ali ev opet ..athlon64 3000,2x256 400
ForceWare 6600gt/td pci-e i drugo ..nije toliko vazno .....
i jos ...mada mozda nije za ovde .....juce sam u 3dmarku 03 imao rezultat 8889
a danas sam stavio soundblaster audigy2 platinium ex i rezultat mi je bio 4000 i nesto
...zasto .......... malo sam i pojacao clock (560-1150) ....a sad nece ni da odradi 3d mark 03 .....uoci se i restartuje .......
brat mi je na godisnjem a kad se vrati ako ne sredim ....bice .....TEPANJE

Pa vrati klok na default i vidi ako ti daje oko 7500 + kusur i/ili ostavi bar jedan slot slobodan ispod AGP slota, postoji velika mogucnost da ti se greje kartica zbog velikog kloka.

kartica je pci-e ...vratio sam na 550/1100..i opet dobio manje od 8889 ..nije valjda da je sound karta nesto poremetila .....inace i procesor adi za svaki dan na 260x9-2400mhz..i sve je na def.

Moguce da AGP ima konflikte sa PCI slotom gde se nalazi zvucna, mada sumnjam. Izvadi zvucnu karticu i stavi je slot nize/vislje pa ponovo reinstaliraj drajvere i vidi sta ti onda radi graficka.

Dorry je napisao(la):
Pa vrati klok na default i vidi ako ti daje oko 7500 + kusur i/ili ostavi bar jedan slot slobodan ispod AGP slota, postoji velika mogucnost da ti se greje kartica zbog velikog kloka.

sstamm73 je napisao(la):
kartica je pci-e

Dorry je napisao(la):
Moguce da AGP ima konflikte sa PCI slotom gde se nalazi zvucna, mada sumnjam. Izvadi zvucnu karticu i stavi je slot nize/vislje pa ponovo reinstaliraj drajvere i vidi sta ti onda radi graficka.

Ponovicu i ja: KARTICA JE PCI-E!!! ,)

Ako se problem pojavio nakon ubacivanja zvucne kartice, izvadi je pa onda provrti 3dmark...

e,sad nece ni da zavrs 3dmark i 03a Boga mi ni 05 ...krene zakoci i restartuje ...
vratiosam treibere 84.20 (bili 84.21) odradio jednom 03 i dobio 8700 i kusur ......a onih 8889 nigde .....pitam se zasto ......
inace ova polaca ima 7.1 kanal. ac 97 realtek .....pitam se da nije soundblaster audigi platinium ex problem ....mada je ton ....mrak ......

molim vas ....savet ....kako se klokuje xpertwision 6600gt/td .......pci-e (5. put)
nece pa nece ....

jesi li disejblovao u biosu tu onboard zvucnu??
Povadi sve sto si ubacio naknadno, vrati u biosu zvucnu na plochi, klokni grafiku i pusti mark...proveri i klokove procesora vrati sve u stanje pre nego sto je pocelo da zeza
i ako neide...onda ce braca da te utepa.hehe 😀
Probaj da se izvadis na nekog ortaka|rodjaka...smisli nesto 🙂

Poslednja izmena:
Rax13 je napisao(la):
Ponovicu i ja: KARTICA JE PCI-E!!! ,)

Ako se problem pojavio nakon ubacivanja zvucne kartice, izvadi je pa onda provrti 3dmark...

U jeb... E majke mi nisam video :d

ma naravno da jesam .......probao sam da promenim slot ...ali ova ploca ima samo 2 kom pci .......jedan je pored same grafike ,,.....nema sanse da se ubode sound ...zbog kulera .....tako da to neide .......
a ovo ....jesam ...jesam ...sve sam pokusao ...i tako i ovako ...i nece ...mada konf. radi solidno ...nema "vidljivih" problema samo .......kopka me onako ..pdmulo ....STA SE DESILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nazad
Vrh Dno