Šta je novo?

6600gt

• Začetnik teme Začetnik teme Vocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedino sto od preview-u nema 'leba! 😉

a ti si Vocko zadnjih 15 dana bio pod kamenom :d
Pa o 6600GT-u se davno raspravljalo ovde, a rivjuvova na netu ima gomila, a ne samo na HOCP-u!

Jedino sto mi ovaj deluje malo realnije nego prethodni koje sam procitao u kojima 6600-tka "debelo dere" X600! Ovde su nekako priblizniji!

Mozda sam bio pod kamenom, ali je ovo prvi REVIEW koji sam ja video, preview-ova je bilo kol'ko oces...

Delijo pogledaj na kojim setovanjima radi 6600, a na kojim x600, pa ce ti biti jasno zasto je "mala" razlika...

nV radi u visoj rezoluciji i sa 8xAF!!! Eh bre vi sa severa nista ne vidite :d

Prilozi

• doom.gif
    doom.gif
    40.2 KB · Pregleda: 99
Mislim da su ih uhvatili nespremne ovog puta kao ovi njih pre par godina sa 9700pro... samo je ovog puta u pitanju drugi trzisni segment...

Slazem se, ovog puta NV je odradila odlican posao, po ceni par boljih igara (originala) dobija se karta koja odlicno radi, jos ako uz istu kartu bude stizalo par boljih igara na poklon (recimo Doom ili FC isl), onda je racunica jasna...

Pa ne verujem bas da ce uz 6600 dolaziti igre tog kalibra ali zato uz 6800GT EVGA dolazi uredno Doom ]I[

Vocko je napisao(la):
Mozda sam bio pod kamenom, ali je ovo prvi REVIEW koji sam ja video, preview-ova je bilo kol'ko oces...

Delijo pogledaj na kojim setovanjima radi 6600, a na kojim x600, pa ce ti biti jasno zasto je "mala" razlika...

Hteo sam da kazem da cemo videti kako to "gilja" tek kad stigne kod nas!

A i AGP varijanta izlazi tek krajem godine, tako da, i da je cena za 6600 200€, vise se isplati 6800-tka, nego da menjamo ploce (i masine! 🙂)

p.s. Tek sad sam procitao setovanja! Ups! 😀

Poslednja izmena:
kad tad ces menjati plocu 🙂

sve u svemu zver je karta i sad je X600 zbogom. samo nek izadje i taj X700 pa da malo obore cene :d

Ser_Zile je napisao(la):
kad tad ces menjati plocu 🙂

sve u svemu zver je karta i sad je X600 zbogom. samo nek izadje i taj X700 pa da malo obore cene :d

Zivi bili, pa videli! 😉

Delija je napisao(la):
Hteo sam da kazem da cemo videti kako to "gilja" tek kad stigne kod nas!
Veruj mi od Tajvana do Srbije kartica se nece ni ubrzati ni usporiti 😉
Ja sam evo testirao X600 XT i X600 pro i mogu reci da ih je neozbioljno porediti sa 6600(GT)-ovima! Jednostavno rec je od ve totalno drugacije brzinske kategorije kartica. X600 XT nema sta da trazi ni pored PCX500XT-a (koji je tek nesto malo skuplji), a kamoli pored 6600GT zweri!

MAD_MUzzY je napisao(la):
Nece im, koliko vidim, ni X700 pomoci posto je to samo maalko brza karta od 9800tke a po testovima 6600gt dere 9800 samo tako.

bice u svakom slucaju konkurentnija mada kad pogledas X700XT ce verovatno kostati kao 6800 tako da stvarno nije da im vredi mnogo.

bice ludilo kada se pojave prve ploce sa 2 PCI-E slota, pa roknesh SLI 6600GT 😀

hmm primetih da je 6600 u poredjenju sa 6600GT mala beba i da su im performanse nebo i zemlja, ta karta moze da prodje jedino ako se stabilizuje na 120 i manje eura.

Da ali zanimiljivo je da na Xbitu stalno pominju da je obican 6600 konkurent x600xt, GT verzija se suprotstavlja 9800XT, sto i nije neloicno obizirom da 5950 glatko gubi vecinu testova od 9800 negde i sa duplom razlikom...

Nazad
Vrh Dno