Šta je novo?

6600gt zagrevanje problem?

• Začetnik teme Začetnik teme Sovica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sovica

Čuven
Učlanjen(a)
11.05.2005
Poena
619
Imam MSI 6600GT u PCI-E izvedbi sa stock hladjenjem i trenutno shljaka bez problema na 550/1100.

Na idle mu je temperatura oko 47 C ali kad krenu neke djuske temperatura ume da mu skoci i malo preko 60 C.
Interesuje me da li je ovo normalno za ovu vrstu kartice jer mi se cini da je malo povisena, da je u pitanju CPU istog trenutka bih uzimao nov kuler 🙂.

60C nije nista, neke 6600GT se greju mnoogo vise...
moj fx5900 ide i preko 90C pa mu nista za sad nefali 😉

To je malo + greje se sigurno i vise, samo sto ne gledas tempu u pravom trenutku. 🙂

KOd mene se Leadtek grije i do 80 stepeni u 3Dmark03 a kad igram Riddicka do 76 stepeni, Ali radi :eyebrows:

Kad smo vec kod grejanja 6600GT,da li ce joj smetati to sto sam zbog iskoriscenja svih PCI slotova morao u prvi slot do graficke da stavim wireless karticu? Ona je doduse jako malih dimenzija i prekriva manje od pola kulera od graficke,a od nje je udaljena nekih 1-2 milimetra?

Air Jordan je napisao(la):
Kad smo vec kod grejanja 6600GT,da li ce joj smetati to sto sam zbog iskoriscenja svih PCI slotova morao u prvi slot do graficke da stavim wireless karticu? Ona je doduse jako malih dimenzija i prekriva manje od pola kulera od graficke,a od nje je udaljena nekih 1-2 milimetra?

Nije da ne smeta, nego blokira protok vazduha, ali ako nije u velikoj kolicini kako kazes ni pola 🙂 onda moze proci, probaj izvesti da taj slot oslobodis ili da tu ubodes nesto manje ili sl. cisto da ima prostora da se omoguci nesmetan protok vazduha, ali kao sto je gore navedeno AKO RADI!!! 🙂 :,,:

Pa gde ces manje od wireless kartice? 😀
Slot ne mogu da oslobodim,jer imam samo 3 PCI slota,a treba negde ubosti i TV kartu i Audigy.
Temperatura na idle je konstantno oko 55.

Ma to ti je to Ja imam 6600GT kod koje temperatura ide to tih 60,65 stepeni kad se nesto przi,inace ovako je stalno na 56.Sta mislis sta znaci ona gornja granica 145🙂

Nazad
Vrh Dno