Šta je novo?

6600GT preview

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Preview ove karte koja ce bez sumnje biti trazena u sirokim vunenim masama :d mozete videti ovde

Posebno je zanimljivo kako brise patos sa konkurentnim (pih, konkurentnim :d) X600

Menjati celu konfiguraciju radi PCIexpressa, hmm?
Ili cekati do ko zna kad da izadje 6600xx AGP verzija?

Ma bolje odma' uzet' 6800GT i resiti problem 🙂

Pa ovaj ne da je obriso pod sa x600 nego je pocistio i 9800PRO ako ovo bude kostalo manje od 200 € ima da bude takav best buy da ce sve da se dimi......

srkiller je napisao(la):

Ukoliko joj cena bude u projektovanih 200e i ukoliko brzo stigne AGP varijanta bice to Best Buy.U testovima dere 9800Pro koji joj je cenovni konkurent.
Moja sledeca kupovina definitivno! :banana:

offtopic: nisam bio upucen bas najbolje u graficke kartice zadnjih 3-4meseca
pa me zanima sta je sve to sa pci-om ???

c3 je napisao(la):
offtopic: nisam bio upucen bas najbolje u graficke kartice zadnjih 3-4meseca
pa me zanima sta je sve to sa pci-om ???

U pitanju je pci-expres koji treba da zameni sadasnje agp kartice,i polako se poceo upotrebljavati u novim generacijama kartica,a predvidjeno je da posle potpuno potisne agp slot iz ploca.Naime,jedini problem za sve nas ovde je sto (skoro) niko nema plocu sa pic-e slotom i kupovina kartice sa istim bi iziskivala kupovinu i nove ploce u koju bi se graficka ubola,sto predstavlja veliki trosak,i zato se ceka agp verzija ove kartice koja ima sve preduslove da postane best-byu.Jos jedna odlicna mogucnost je ta da mozes da ubodes dve kartice na plocu i povezes ih u sli rezim kao dve voodo2 kartice npr. i onda samo :smoke:

Koja bi to perverzija bila upariti dve 6600 GT u SLI mod, brže od 6800 ultra a jeftinije,(2x 6600GT= 400$ a a jedna 6800 ULTRA 500 i kusur $)pa ko ima mogućnosti eto mu veoma brze grafike.

Optimus Prime je napisao(la):
Naime,jedini problem za sve nas ovde je sto (skoro) niko nema plocu sa pic-e slotom i kupovina kartice sa istim bi iziskivala kupovinu i nove ploce u koju bi se graficka ubola,...

... i kupovinu novog procesora, ukoliko proizvodjaci ne nameravaju
da izbace Socket A plocu sa PCI-E slot(ovima).?!

😀😀

Loženje na best buy kojeg nema !! 😀

srkiller je napisao(la):

Posto je 6600 GT chip za siroke narodne mase koje nece( zato sto NEMAJUUUU !) dati 400-500 evra za graficku, ja AGP verziju ove karte ocekujem veoma uskoro. Jednostavno ciljna grupa ovog proizvoda su ljudi koji nece uskoro kupovati PCI Express plocu(mnogo nas je koji jos god. dana necemo videti PCI Express, pogotovo sto chipset za Athlon 64 sa PCI E izlazi krajem ove ili pocetkom sledece god.), pa samim tim za AGP verziju necemo mnogo cekati. Ko ima pare za 6800 GT taj je srecan ! :cigar:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno