Šta je novo?

6600,6600gt?

Denitea

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2003
Poena
619
Zanima me da li ima ko informaciju kada dolaze navedene(PCI) kartice.Da li ce to biti pre Nove godine i po kojoj ceni?
Pozdrav!

Denitea je napisao(la):
Zanima me da li ima ko informaciju kada dolaze navedene(PCI) kartice.Da li ce to biti pre Nove godine i po kojoj ceni?

Pozdrav!

Mislim da PCI nece nikad :d

Mozda si mislio na AGP?
Bilo je prica "oko" NG ali nesto cisto sumnjam

Poslednja izmena:
Denitea je napisao(la):
Pozdrav!

Za PCI ne znam ali PCI-E i AGP vec imas na nekim mestima

Zike je napisao(la):
Za PCI ne znam ali PCI-E i AGP vec imas na nekim mestima

E, ja bih hteo da kupim jednu 6600GT AGP, pa molim te napiši gde ima da se kupi. Ako nećeš ovde da napišeš zbog reklame ili blama 😀😀, može i na PM.

ma nema nigde, da ih ima bilo bi i kod studenta i kod simpsona tako da cekicanje...

Srdjan je napisao(la):
Ajde na PM 6600gt u agp varijanti, gde ima da se uzme.

Cisto da ne bude zabune, nisam mislio na 6600GT vec na obicnu 6600 kada pricamo o AGP varijanti a PCI-E sam video u obe varijante.

PCI-E verzije ima i u Beogradu i u Novom Sadu .

Mene zanima gde ima AGP verzija u BG ili NSu, 6600 ili 6600GT, bilo koja??
molim vas ovde ili na pm.

I mene zanima AGP verzija 6600,pozeljno GT model

Poslednja izmena:
I mene zanima AGP varijanta obe kartice, javite se na PM ako znate nesto 😉

Ti ono sto nije korisno slobodno nemoj da citas,a koliko si video jos ih nigde nema(sem onih Club 3D 6600 64-bitnih u Imtelu koje su nudili u svojoj maloprodaji za 127 evra,ali to izgleda niko nije od nas kupio,pa nema utisaka o njima)

Poslednja izmena:
Ima u PIN-u 6600GT PCI-E.

DjuRaSiN je napisao(la):
Ja sam clan od 2004 i pametniji sam od obojice :d :d :d

😀 Tako im reci

E juce sam zvao Direct Link i na pitanje "kad ce vam stici Asusove 6600GT ili bar obicne 6600 ali 128-bitne,rekao da ce to biti u sledecoj turi za 15-tak ili manje dana,a da IZ OVE TURE NEMA VISE JER SU SVE VEC REZERVISANE -pa ne znam da se nije zbunio pa mislio na 6800GT,ili bas na 6600,ali ako neko ima kontakta sa nekim iz D Linka ne bi bilo lose da se raspita.

Zaboravih najvaznije,ovo se sve odnosilo na AGP verziju

Poslednja izmena:
Ima u pinu ali prodaju tek posle nove godine a zasto neznam jer sam i ja hteo da kupim Leadtek 6600 GT 210 evra.

Ja sam preko uzeo pre NG... verovatno ti je receno da ce biti tek posle NG jer su isti dan razgrabili sve kartice koje su stigle.

Nazad
Vrh Dno