Šta je novo?

Kućna multimedija 65" TV do 850e

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

X-calibar

Poštovan
Učlanjen(a)
30.12.2014
Poena
80
Pozdrav,

Treba mi preporuka za 65" TV do 850e iz domacih radnji.
Trenutno koristim Samsung UE55NU7093 ali doslo je vreme za zamenu i nisam u toku sto se tice televizora.

Hvala :)

Tcl 65C635 kao najeftiniji.. 65C735 skuplji i bolji , eventualno Philips 65PUS8517 ( ako volis ambient light )
i naravno Samsung QE65Q60BAUXX. Najlepse bi bilo da ih pogledas u prirodi.. i naravno garancija min 5y

Ja sam pazario LG 65" uq 7500,oko 80.000 je bio,ja prezadovoljan.

ja bih se drzao TCL-a i hisesne-a, pa onda samsunga i tek onda LG-a, koji je tanak ako nije OLED.

da ih vidis uzivo tesko ces uspeti. sve i da ih negde imaju izlozene u istoj radnji, dzabe je gledati one demo klipove, jos u iskljucivo jako osvetljenoj prostoriji. za te pare sta god da uzmes imace dovoljan brightness, ali je pitanje kako ce se pokazati u zatamljenoj sobi, sa tamnijim scenama.

najbolja preporuka je, osim 5 godina garancije, da narucis tv online i ako ti ne odgovara - vratis.

ja bih se drzao TCL-a i hisesne-a, pa onda samsunga i tek onda LG-a, koji je tanak ako nije OLED.

da ih vidis uzivo tesko ces uspeti. sve i da ih negde imaju izlozene u istoj radnji, dzabe je gledati one demo klipove, jos u iskljucivo jako osvetljenoj prostoriji. za te pare sta god da uzmes imace dovoljan brightness, ali je pitanje kako ce se pokazati u zatamljenoj sobi, sa tamnijim scenama.

najbolja preporuka je, osim 5 godina garancije, da narucis tv online i ako ti ne odgovara - vratis.
Za TCL sam video preporuke za 65C635 i 65C735, a koji Hisense model da gledam ?

Nazad
Vrh Dno