Šta je novo?

Kućna multimedija 65" TV do 600-700e

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Slash

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
225
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-D15 Chromax w/ 3xNF-A15 Chromax
Matična ploča
Asus TUF Gaming X670E-Plus
RAM
32GB G.Skill Flare X5 6000MHz CL28
GPU
Zotac RTX 4080 Trinity 16GB GDDR6X
Storage
Kingston Fury Renegade NVMe 1TB + 24TB
Zvuk
Realtek ALC1220A
PSU
Super Flower Leadex 1000W Platinum
Kućište
Asus ProArt PA602 + 4x NF-P14s Redux
Monitor
G80SD 32" 4K QD-OLED & S90D 65" 4K QD-OLED
Miš & tastatura
Corsair K95 Platinum + Razer DeathAdder Essential
Ostale periferije
PlayStation 5 Pro
Laptop
HP 250 G8
Mobilni telefon
Samsung S24 Ultra 12/256GB
Pametni uređaji
DJI Mini 4 Pro with RC2 & DJI Osmo Action 5 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Treba mi preporuka za 65" TV do 600-700e.
Vidim da je HiSense hvaljen dosta, ali nisam siguran koji tačno model gledati.

Totalno sam in the dark sa tim. Hvala :)

Bilo je na stanju fabricki zapakovani, kupio sam ja, 72000 din bio, kad se pojavila ponuda zvao da pitam da li su izlagani i gde ima neizlagani ako uopste ima, bilo je neizlaganih 2 kom kod Zmaja na auto putu i par komada u magacinu, pa sam otisao do Zmaja gde su mi doneli kutiju upakovanu sa onim vezicama, videlo se da i traka nije nikad odlepljivana.

Неки се жалили на проблеме са еон и сл апликацијама које раде на 50Хц како сецкају и сл. Јавите утиске.

Имате ли предлог 65" за тв програм и неку серију? Квалитетан материјал иде на платно. Да ли 60-90к вреди qled данас, VA, IPS те класе или је слично? Битно да је 5 година гаранције. Интересују ме искуства.

Не бих преко, треба ми тв за тв програм (документарци о природи и сл) и нека серија кад одгледам. Филмови иду на платно.

Plasma all over again... због затамњења просторије...
Гледао би се само са троседа испред тв, ту би онда и VA радио посао. Неки кажу да је вебос стабилнији од А11 и ту ће бити мање проблема а да је проц у К935 јачи него у С635. За IPS стоје бољи углови гледања и лепши приказ боја али слабији контраст и одсуство црне. Други табор нуди обрнуто...

Poslednja izmena:
Q65K635SUS је qled и по спец изгледа фали само dolby vision.

Prilozi

• Tesla TV Q65K935SUS specifications SRB.pdf
    1.4 MB · Pregleda: 16
Hm, izgleda tu skoro kao Hisense 65A7GQ samo jeftinije... Svaka čast kad si uspeo da iskopas specifikacije za taj model :D

Prilozi

• IMG-d6642358d20fabed50da246b36f61395-V.jpg
    IMG-d6642358d20fabed50da246b36f61395-V.jpg
    96.1 KB · Pregleda: 18
Каква је слика? Подржава и долби визион а није qled. За хдд провери који систем форматирања подржава тв.

Nije tv kod mene.. Drugar kupio, a ja ga videh samo u kutiji.
Ne podržava NTFS, pa je to verovatno problem. Moram otići da vidim o čemu se tačno radi.

ovo je tema za preporuke modela televizora koji ispunjavaju date uslove
hvala na razumevanju

tema o televizorima marke Tesla:

Невероватно да се ситуација и цене на тржишту нису уопште променили. Док у другим земљама наручују овогодошње моделе а стари се распродају на добрим акцијама, код нас нових модела нема, стари држе цену.

Prica je u vezi Tesle Q65K635SUS , a PDF je za Q65K935SUS ...
Evo za pomenuti 635SUS:

Prilozi

• Tesla-TV-65E635SUS-specifications-ENG-3.pdf
    1.4 MB · Pregleda: 5
Хах... интересантно, обично провалим грешке у куцању. 6 је испод 9. У сваком случају тај модел био интересантан за тв програм, али како је 65Е635 одмах враћен почињем да сумњам у квалитет и јачег модела.

Ima li ko iskustva sa Hisense 65A63H, cena je 70k i uglavnom ne bih mnogo odstupao od cene? Treba mi za dnevnu sobu ali je problem što ima dosta prirodne svetlosti. Gore navedeni primerak sam pogledao u radnji i bio je primetno svetliji od tv-a koji su bili u njegovoj blizini.

Nazad
Vrh Dno