Šta je novo?

64bitni ili 32bitni za igre?

Drzi se ti 32bitnog ako ti se igraju 16bitne igre.

Juce sam odlepio sto ne mogu da instaliram ni jedan Mech Commander na Win7 64bit :d:d:d

P.S. Naravno da sam pre neki dan ubio 32bitni XP jer mi nije vise trebao :wall:

Poslednja izmena:
evo da ja preformulisem svoje pitanje,na moju konfiguracijun iz porpisa,da li je bolje imati 32 bitni ili 64bitni,najvise mislim na igranje igara?

ok to sam sad i ja shvatio,u svakom slucaju ako je u pitanju 4gb za video igre je sve jedno,a ako je vise onda 64

Ja bih stavio 64-bitni jer ništa ne gubiš, a možeš samo da dobiješ ako se pojavi neka igra koja koristi 64-bitnu arhitekturu.

Ja sam isprobao win7 i 32 i 64 i zaista nema neke razlike tj lepo rade bez ikakvih problema,trenutno sam na 32,sto ne znaci da necu preci na 64 kada bude bilo potrebe,mislim da je rasprava o ovome besmislena,a pogotovo kada je u pitanju 4gb rama,kako je neko ranije rekao preko 4 gb rama obavezno 64,a ovako po zelji :D

Što se tiče win7 nema razloga ne staviti 64-bitni, pored toga što koristi svih 4gb ili više rama, po testovima koliko se sećam je i nešto sitno živahniji.

A boratov odgovor je bio tačan iz njegovog ugla, pošto pitanje nije bilo skroz do kraja formulisano, Borat se još uvek uzda u matori XP, a 64-bitna verzija XP-a u gamingu je sporija i do 10% u odnosu na 32-bitnu.

Poslednja izmena:
Hehm, da li da kopipejstujem ovu recenicu u potpis or not...? :d

Pa ako hoces da izvlacis iz konteksta tu recenicu onda "mozes da stavis" i mali milion stvari recenih na forumu.:) Da sam stavio smajli na kraju recenice onda ne bi ni bilo smesno, right? Slab je nesto bench sa humorom...:D

Vrh Dno