monteboy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.07.2004
- Poena
- 410
@monteboy
ne cackaj mecku sa prstem u oko part 2,moze ? :d
:wave:
ha ha , svidja mi se
@monteboy
ne cackaj mecku sa prstem u oko part 2,moze ? :d
:wave:
napon proc-a :-devil-: (nadam se da audiofreak ne gleda ovo :d ):
ja se iskreno nadam da gleda!Misko je napisao(la):napon proc-a (nadam se da audiofreak ne gleda ovo ):
ja se iskreno nadam da gleda!
Poenta priche je uvek bila da nishta nece da se desi ako je adekvatno hladjen i ako ne radi na tom naponu jako dugo![]()
ja se iskreno nadam da gleda!
Poenta priche je uvek bila da nishta nece da se desi ako je adekvatno hladjen i ako ne radi na tom naponu jako dugo![]()
Hladjenje nema neku preveliku ulogu dal je on na 40C ili -140C nema neke vece razlike ako mu je max 85C, npr. 1.9V air vs 2.0V subzero.
Nisi me razumeo
Da pojasnim:
Stavi box kuler i gruni ga na 1.93V
Sta ce se desiti sa temeraturom?
Na tih 1.93V je ipak sigurniji na DI
bilo kako bilo procesor je prezivo tih 1.93V sto smo svi mi pokusavali da objasnimo...drzati na 1.93 za svaki dan je *****izam!
Mislim da voltaza ne utice na dugotrajnost rada procesora, vec samo temperatura.
naravno stoji al zasto bih stavio box? :d Da se vratimo voltazama 1.93 je za testove, vise mislim da ne treba, probacu do 2v pa cu napisati dal se dobija ili ne, mada licno mislim da ce biti pomaka al u nazad, vece ne znaci uvek i bolje. Za svaki dan sve preko 1.65 ne vidim da ima logike na vodi ili vazduhu, ne verujem da ce se nesto desiti procu ali nema logike, temp ce biti previsoke a time i oc manji. Idealno je gadjati nesto izmedju 1.35(tiho vazdusno)-1.5(opako vodeno) (Govorim naravno o pravim voltazama (merenim externo DMM-om) ne o BIOS igrarijama)
Do skoro sam verovao da procesor ne moze da radi na minus temperaturi ali sada sam se dobro uverio da nije nikako tacno ,jer ima vlage?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari