Šta je novo?

64-bitni softver - sta je izaslo?

• Začetnik teme Začetnik teme Vule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vule

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2004
Poena
710
Hocu sad na masinu da nabacim XP 64-bit pa me zanima sta je sve izaslo od softvera... Pod broj jedan su kodeci, znaci jel ih ima, koji su, dajte neki link?

Probao sam doticni Windows ali sam imao problem sa nalazenjem kodeka, sve ostalo je radilo super, ali to nisam mogao da nadjem...

Od programa, treba mi svasta... Znam samo da Sandra postoji u 64 bitnom izdanju, ostatak nisam uspeo da pronadjem...

http://www.planetamd64.com/
Doduse, moraces da se registrujes da bi imao pristup fajlovima i forumu. Ono sto meni trenutno najvise nedostaje su drajveri za TV karticu a toga jos ni od korova.

Registrovao sam se, ali mi stalno izbacuje neki error kad pokusavam da skidam nesto... A nemaju bas ni neki izbor programa... Od kodeka nista... Jedino sam Avast 4.6 sa podrskom za x64 skinuo, ali to je to.

Hvala u svakom slucaju!

izgleda zasad mrka kapa od software-a, predpostavljam da svi cekaju kompajler od microsofta da bi krenuli da izbacuju programe za x64 win.

mislim da su izbacili kompajler

kad, gde? nisam cuo za to. Koliko sam nacuo, tek Visual Studio 2005 ce imati podrsku za 64bitni software, a on je jos u beta fazi i ne znam dal' beta verzije imaju podrsku za 64 bita.

VIDI OVO

The Platform SDK for Microsoft® Windows® Server 2003 SP1 contains the information and tools you need to develop Windows-based applications. You can use this SDK to develop both 32- and 64-bit applications.

ja sam skidao zbog neceg drugog... mozes ga koristiti i za visual studio 6 e sad ja ga nisam koristio za pravljenje 64-bit aplikacija pa nisam siguran kako to funkcionise

Evo vala i ja bas gledam na ovaj site planet A64 nema nidje kodaka ...

ima xvid codec 64bit, ali u nekoj beta fazi. Medjutim, izgleda moraju rucno da se registruju dll-ovi...

Nazad
Vrh Dno