huh!vule85 je napisao(la):E da potpuno sam zaboravio na tog Chainteca, kolko je on, nekih 67-68E?
P.S. Zasto 3000+ kad je skuplji 20E od 2800+ a razliku u 200Mhz nema teorije da osetis?
vule85 je napisao(la):P.S. Zasto 3000+ kad je skuplji 20E od 2800+ a razliku u 200Mhz nema teorije da osetis?
drfedja je napisao(la):3000+ CG revizija obavezno, ide u kartonskom BOX-u koji se razlikuje od dosadasnjih PVC BOX-ova. 3000+ radi na 10x mnoziocu i kada se o.c. na 260 Mhz FSB, onda **** kevu !
Tarmi Ricmi je napisao(la):To ti je isto kao kad kupi lik Ferari kod nas ....
Mi ga pitamo gde ce da ga vozi 320 km/h , a on kaze nije zbog
toga kupio nego da smuva ribu na kola![]()
Oce ljudi da kupe A64 i gotovo , oce da smuvaju zenske na komp
a64 i plava neonka , ne treba ti svetlo u sobi u opste , pravo
ambient svetlo ....
Ovako XP 2000+ i neonka .......... ma nije to to![]()
Ko jos kupuje A64 zbog XP 64-bit-a :trust: kad lepo radi i na
32-bit-a
borab je napisao(la):Sjajno, a gde ce te da pazarite 64-bitni Windows Xp.
Sta, 64-bitni BIOS? :dLedeni je napisao(la):Ce nabavimo :-devil-: :smoke:
Tarmi Ricmi je napisao(la):To ti je isto kao kad kupi lik Ferari kod nas ....
Mi ga pitamo gde ce da ga vozi 320 km/h , a on kaze nije zbog
toga kupio nego da smuva ribu na kola![]()
Oce ljudi da kupe A64 i gotovo , oce da smuvaju zenske na komp
a64 i plava neonka , ne treba ti svetlo u sobi u opste , pravo
ambient svetlo ....
Ovako XP 2000+ i neonka .......... ma nije to to![]()
Ko jos kupuje A64 zbog XP 64-bit-a :trust: kad lepo radi i na
32-bit-a
shone je napisao(la):Hvala svima na odgovorima, na kraju sam pazario A64 3000+ - 150E i MSI K8t neo oko 75E pa nek mi je sa srecom
Pozdrav
Calibra 4WD je napisao(la):Koji cipset ima taj MSI i jel mu radi Cool n Quiet opcija?
Camsy je napisao(la):Ajde kad ste vec zapoceli pricu o best buy performanse/cena konfiguracijama,mozeteli pomoci i meni oko izbora ali u Intel varijanti...
Posto se kupuje ceo novi komp zamima me dali jos ostati na starom socket478
ili preci na 775,dali uzeti plocu sa ovim novim pci-e slotovima i koji chipset ili ne???
Komp otprilike nebi trebao da se oc-uje,sluzio bi prvenstvano za igre i nebi isao na celeron i ostale ojadjene varijante.
Varijanta o kojoj sam razmisljao je:
Abit AS8
P4 3,0ghz FSB800 (s 775)
Hvala unapred
shone je napisao(la):Hvala svima na odgovorima, na kraju sam pazario A64 3000+ - 150E i MSI K8t neo oko 75E pa nek mi je sa srecom
Pozdrav
Ako imas pristojnu 865 ili 875 plocu toplo bi ti preporucio da ne pratis trend Intelovih extravagancija po pitanju podnozija i novih tipova memorije sa kojima je dobitak/gubitak u performansama diskutabilan. Ja razmisljam ovako iz ugla Intelovca. 865/875 je stabilna i brza platforma. Ako ti treba PCI express, sacekao bih malo da stigne nForce4 pa bih ipak presao na A64. Realno gledano, zaista je primetno brze, a da ne pricamo o fragilnosti socket-a i samih maticnih ploca za P4.Camsy je napisao(la):Ajde kad ste vec zapoceli pricu o best buy performanse/cena konfiguracijama,mozeteli pomoci i meni oko izbora ali u Intel varijanti...
Posto se kupuje ceo novi komp zamima me dali jos ostati na starom socket478
ili preci na 775,dali uzeti plocu sa ovim novim pci-e slotovima i koji chipset ili ne???
Komp otprilike nebi trebao da se oc-uje,sluzio bi prvenstvano za igre i nebi isao na celeron i ostale ojadjene varijante.
Varijanta o kojoj sam razmisljao je:
Abit AS8
P4 3,0ghz FSB800 (s 775)
Hvala unapred
Mihha je napisao(la):Casti nas malo utiscima o brzini ploce i procesora. Ima jos nas smrtnika koji bi pazarili A64.![]()
Sta si imao pre toga i kolika je razlika u radu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari