Šta je novo?

6200 na 6600

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Znam da moze da se otkljuca nvidia 6200 tj dodatni pipelineovi da bude kao 6600, e sad zanima me da li se moze to uraditi na laptopu sa 6200 karticom? Ako je moguce,zeleo bih da mi neko to pojasni kako se radi. Imam onaj rivatuner ali nikad nisam nista cackao i nisam se zainteresovao za tu varijantu ali ako je neko uradio to molim da mi objasni. Hvala svima

Poslednja izmena:
Mislim da nemoze da se otkljuca.ipak je to sve sprceno i sitno .mada ipak znas li o kom se modelu graficke radi.proizvdjac,da li je 64 ili 128 bita...

Pa, o toj temi je ispricano mnogo price. Nadji onaj thread o modovanju Leadtek-a 6200,
koji se proteze na desetak strana. Tu ces saznati sve sto ti treba.

gledao sam taj thread i ne upusta mi se u nesto tako ako neko vec nije radio to, ovako model lapaje asus a6k onda i graficka treba da je asusova inace to je 6200 sa turbocacheom znaci ona ima samo 64 njene memorije a 256 efektivno sa tc-om, u piotanju je 64bitna verzija u rivatuneru stoji 4x1, 3vp pored te informacije e sad koliko mu to pipea dodje a koliko vertex unita ja nemam pojma posto se do sad nisam upustao u ovakve podvige, jesam radio svasta ali ovo jos ne. Ko zna neka odgovori

e do m****a a ja se ponadao da moze nesto da se uradi, tera graficka sve super, fear radi na high u 1024 novi nfs na high 1024, serious sam2 1024 ali bih hteo ako moze malo da se ubrza

mozes da je kloknes sa riva tunerom !

studiovpc je napisao(la):
Znam da moze da se otkljuca nvidia 6200 tj dodatni pipelineovi da bude kao 6600, e sad zanima me da li se moze to uraditi na laptopu sa 6200 karticom? Ako je moguce,zeleo bih da mi neko to pojasni kako se radi. Imam onaj rivatuner ali nikad nisam nista cackao i nisam se zainteresovao za tu varijantu ali ako je neko uradio to molim da mi objasni. Hvala svima
I ja sam cuo za to...Ja imam asus n6200 128mb.Da li bih ja moju graficku mogao odkljucati na 6600 ?

XEXE pa bwe covece znas da je to na lapotopovima sve sprceno i namesteno da radi tako kako je. A zamisli da je otljucas i kloknes malo, pa on je i ovako sav vruc a oni mali kulercici mu i ne daju bas neko hladjenje, tako da mani se ti toga, ako ne mislis da ti laptop samo prodje kroz radni sto ili pak sprzi krila 😉 Pozdrav

overclockovanje je moguce to sam radio nije nikakav problem, greje se za 3-4 stepena vise jedino ali podigne performanse,od otkljucavanja nista probao sam malo da muckam sa riva tunerom ali nista 4x1,3vp i kraj. Mozda ima neka fora sa flesovanjem biosa od 6600 sa nekog lapa ali cisto sumnjam ipak ovo nije nv43 cip nego nv44 mozda je u tome bas velika razlika

Nazad
Vrh Dno