Šta je novo?

6200 modovana vs 5900xt?

Ivice... uvali mi kosku, druze :D

Oba ASUS-ova biosa... gase mi fan na grafickoj kako se digne Windows!!
Tacnije, radi dok je rezolucija 640x480... tj. dok ne prepozna drajver od graficke. A onda, kako prepozna, i kako ja dignem rezoluciju na standardnih 1280x1024, fan se ugasi. Kako restartujem, ponovo proradi, vrti normalno... ali samo "u leru", tj.dok se ne udje u Win.
Tako je sa oba biosa... s tim da sam probao prvo rev. 02, a onda i rev. 01, koji mi je pak toliko smorio boot Windows-a, da se oduzio na 2.5 minuta!!!

Nesto cudno se zbiva...
Reci mi, da li ste vi (AGP Leadtek-ovci) mozda isprobavali neki od ASUS-ovih biosa na svojim kartama (pre nego sto ste otkrili "magicni" Sparkle-ov bios)? Da li se ovo desilo jos nekome?
(cini mi se da sam citao negde da ovo vec desilo nekom... mozda je problem sa drajverima, videcu sa nekim drugim)

***** mu lebac, kad ne moze ovaj Sparkle da se nadje...

Poslednja izmena:
GoranM je napisao(la):
Sve mi se cini da imas ideju sa dve 6200 PCIe, pa na DFI+mod+ sve ostalo (novi det. 77.72), pa nekih 14000 u 3Dmarku03, zar ne :d

Mozda jednog dana ali ovog puta ne...! Nema potrebe da se bacaju pare koje inache nemam za 14k markova...To je suludo... :zgran:

CAR je napisao(la):
Ivice... uvali mi kosku, druze :D

Oba ASUS-ova biosa... gase mi fan na grafickoj kako se digne Windows!!
Tacnije, radi dok je rezolucija 640x480... tj. dok ne prepozna drajver od graficke. A onda, kako prepozna, i kako ja dignem rezoluciju na standardnih 1280x1024, fan se ugasi. Kako restartujem, ponovo proradi, vrti normalno... ali samo "u leru", tj.dok se ne udje u Win.
Tako je sa oba biosa... s tim da sam probao prvo rev. 02, a onda i rev. 01, koji mi je pak toliko smorio boot Windows-a, da se oduzio na 2.5 minuta!!!

Nesto cudno se zbiva...
Reci mi, da li ste vi (AGP Leadtek-ovci) mozda isprobavali neki od ASUS-ovih biosa na svojim kartama (pre nego sto ste otkrili "magicni" Sparkle-ov bios)? Da li se ovo desilo jos nekome?
(cini mi se da sam citao negde da ovo vec desilo nekom... mozda je problem sa drajverima, videcu sa nekim drugim)

***** mu lebac, kad ne moze ovaj Sparkle da se nadje...

Pa Goran M je Calibri slao ASUS-ov BIOS da proba jer isto tako nije bilo Sparkle 6600 PCI-E flash-a..Inache ja nisma probao bios...To ti je lutrija..morash da izvrtish sve da da ubodesh..samo eto kod nas je bilo lakshe jer je neko to fleshovao po netu..putaj Goran M-a on ima neke linkove...Gde je bilo Leadtek 6600 flash-a sa ASUS-ovim BIOS-om..

Izvin brate....ne moze uvek da bude potaman... :wave:

Santa je napisao(la):
Na 415 za GPU i 710 mem i klokovanjem bartona na 3000+ sam dobio okruglo 60xx markova. Medjutim GPU neće preko 415 ni pod razno. Ni memoriju ne bi više dirao, u trećem i četvrtom testu se pojavljuju sitni artifakti (kao sneg, međutim skoro neprimetno).

Meni se na 9600XT sneg javlja kad preteram sa OC GPU-a. A texture flipuju kad preteram sa memorijom :D

Momci, jel moze nesto tako (bios,...) da se uradi sa 6200 LEadtek-om u AGPO varijanti?!?
Jer bih u tom slucaju menjao svoj 9600XT Fireblade i doplatio za njega?!?

Ipak bih dobio 2 do 4 hiljade vishe...

Vrlo je cudno to za ventilator, probaj da stavis ASUS drajvere i onaj njihov prateci software, pa da lepo namestis da stalno vrti... posle mozes i bilo koje detonatore (mislim da se ta njihova aplikacija ne oslanja iskljucivo na njihove drajvere), to bi trebalo da pomogne ;)

CamBieL je napisao(la):
Momci, jel moze nesto tako (bios,...) da se uradi sa 6200 LEadtek-om u AGPO varijanti?!?

hehehe, onoliki thread a ti ga ne vidish :)

CamBieL je napisao(la):

Eto moja kartica te cheka...prodaj to i iskeshiraj onu sumu koju trazim i nema shta da brinesh...zabodesh i odmah radi!!!..:D

Ne mogu da verujem da ne vidish onau megalomansku sobo...:D od oko ~400 postova :banana:

@svi: Dzaba vam ovakva utrkivanja sa skorovima sa 6200 jer je jedan Poljak sa 9550 i to na default taktu uspeo da dobije u 3d mark 2003 skor od 8924 poena...tako da se zna ko je 3dmark freak...

p.s.Pogledajte samo skor u nature testu od 168.6 fps-a

p.p.s.Jednom je i meni poleteo sa omega drajverima fillrate test i imao sam tada oko preko 100000 MTexels/s.Znaci omega drajveri i molite se bogu da nesto se izbaguje i poleti i eto vam skora iz snova...

The pocetnik je napisao(la):
@svi: Dzaba vam ovakva utrkivanja sa skorovima sa 6200 jer je jedan Poljak sa 9550 i to na default taktu uspeo da dobije u 3d mark 2003 skor od 8924 poena...tako da se zna ko je 3dmark freak...

p.p.s.Jednom je i meni poleteo sa omega drajverima fillrate test i imao sam tada oko preko 100000 MTexels/s.Znaci omega drajveri i molite se bogu da nesto se izbaguje i poleti i eto vam skora iz snova...

Da,da...samo mislim...kakav je to rezultat..Onda bi ja sa Omega drajverima za NV trebao da dobijem SLi rezultat....:D

Ko ce ga znati..kad bih zano sam da napishe drv...mislim da bih imao 25k markova03...Ha,ha,,,

A i taj skor mislim da je u nekoj najnizoj rezoluciji...??

Ajd insta ti omega pa istestiraj kad si tako pametan....Ako da 9k markova03( sve na default) odamh ti poklanjam mog 6200...:D..josh cu da te chastim..

A zna li neko kakve su Galaxy 6200 karte? Cena im je sasvim na mestu, imaju layout na oko isti kao Leadtek, a veci kuler (po defaultu) koji prekriva i memoriju...

Edit: Isto pitanje i za Gainward... :wave:
Edit 2: povlacim pitanje za GW, jerbo je LP, pasivna i memorija 5ns => tesko ****** ,)

Poslednja izmena:
e ljudi na ovoj vrucini ne vidim ni kevu na metar od mene i odma' gasim komp cim vidim sta mi treba...

sorry...

...procitacu!

The pocetnik je napisao(la):

Ha ha ha...da, i ja sam jednom imao preko 20.000 hiljada, a kako i ne bih kad je slika bila crna ceo test :)

A ja ga pustio da odradi i posle loodilo :)

Dugo sam cuvao taj rezultat...

Sad cu ja da opovrgnem tu teoriju...4 cevke u mashini....pa to bre nije bilo kod mene od 9000 pro kartice...

Ima par mnogo dobrih stvari...komp je tishi uhuhu...a i slika mi oshtrija sa BNC konektroima i ATi-jem nego sa 6200...primetio sam ladno...ma kao da ce sve da "ispara" ekran!!!

Nazad
Vrh Dno