Šta je novo?

6100 prijem signala?

• Začetnik teme Deleted member 2563
  • Datum pokretanja
A zahvaljujuci tebi i mi ostali :beat:
Obratiti paznju na prvi citat, jako "cvrst" argument :mrgreen:
1. Phone seems to be working fine.

Genghis Khan je napisao(la):
...
Ali jednostavno se radi o tome da nisam namcor (kao Uzelac :d) da po svaku cenu uzmem Nokia telefon samo zato shto volim Nokiu.

Odjebite svi vi od Uzelca, kad smo kod marki telefona malo ih je ko izmenjao kao ja.
Pride vas molim da pazite i kako mi se obracate, gore, levo i desno pise Sasa, nigde Uzelac.

driver je napisao(la):
Evo i spiska poboljshanja u R3C firmware-u...
prc, prc, prc....trica :)

Sad kad to pogledam, ja imam taj bolji software.
Lepsi mi je sat, toga moze i Muzzy da se seti.
Imam saturation kad slikam, imam Resend opciju, to sto znam napamet.
Ovo oko T9 me ni ne zanima.

Medjutim, baterija i dalje ne moze da traje vise od 2 dana, slike na fotoaparatu su odvratne i najvaznije telefon se ukucava.
I da, spor je u PM u poredjenju sa bilo kojom Nokia-om.

Sta sad guru, banana-prc ?

Mozete da svratite do firme vas dva grlata, da se i licno uverite u sve u ovo.

Pozdrav!

Sasa je napisao(la):
...
Odjebite svi vi od Uzelca, kad smo kod marki telefona malo ih je ko izmenjao kao ja.
Pride vas molim da pazite i kako mi se obracate, gore, levo i desno pise Sasa, nigde Uzelac.

Pogledaj svoj avatar, e sada pogledaj shta pishe iznad njega. E ono "namcor" nije bilo ne znam ni je zbog chega nego zbog toga shto pishe! Shta se odmah tripujesh :d A shto se tiche telefona, OK promenio si ih mnogo ali sumnjam da si ih promenio mnogo vishe od mene! A od danas te zovem samo Sale cheers

Mozete da svratite do firme vas dva grlata, da se i licno uverite u sve u ovo.
Pozdrav!

A do firme cemo svratiti sad neki dan (secash se da treba da se takmichimo guru i ja ko ce vishe hardware-a da odnese) :d:d:d[/quote]

...

Ako mislish na stvke u ServiceInfo>SW inf. onda mi ispod Cust.ME i Cust.TAE ne pishe nishta :(
Bedak :(

Isti je slucaj i sa mojim fonom, ali koliko vidim, sva ova unapredjenja su obicne gluposti! Kome se ne zakucava mob nema potrebe da menja SW... Inace, ja imam R1L SW, ali koliko vidim, vise od 10 stavki vec postoje na mom T610. U cemu je stvar, ne znam.
Jedino ako ovaj novi R3C produzava trajanje baterije onda bi se isplatilo da se menja... Ovako mi se cini da su unapredili samo malo kozmetiku i nista vise.

...

Ali jednostavno se radi o tome da nisam namcor (kao Uzelac :d) da po svaku cenu uzmem Nokia telefon samo zato shto volim Nokiu.

Dolzaim u ponedeljak do tebe sa 6600, videces zasto je Uzelac namcor :mrgreen: cheers :mrgreen:

Nazad
Vrh Dno