Šta je novo?

60 incha plazma...

akki

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.04.2005
Poena
895
Imam Kura KRP 600A i treba da uzmem jos 1 tel 60 incha... koji da uzmem i da li da taj novi, ako je bolji, ostavim sebi ili da ostanem na kuru... pare i dobavljivost nisu problem...
Hvala unapred :)

Pa ako pare nisu problem, udri po VT seriji iz Panasonica ili bar V, ako nećeš 3D. Ako ti je to ipak preskupo, ni sa G20 nećeš proći loše. Panasonic je otkupio prava i patente koji su KURO činili tim što jeste, tako da je to implementirano u nove serije, od G20 do VT...

Zato što je proizvodna cena sa svim troškovima bila veća od prodajne cene - u prevodu su radili sa gubitkom da bi izgurali tehnologiju. I pored toga njihove su plazme bile ubedljivo najskuplje. Oni su gurali tehnologiju a Koreanci pokupili kajmak - u prevodu pravili daleko jeftinije plazme koje su se daleko bolje prodavale ali koje po kvaliteti nisu ni prineti Pioneer-u.

Koja je razlika izmedju TX-P65VT20B i TC-P65VT25?

pomislih to al rekoh bolje da pitam :) sta ti kazes Gizmore o vt20?

Veoma fino parce tehnologije koje bih zeleo da posedujem :D . Jedno od najboljih.

Pioneer je nastavio da zivi kroz Panasonic, a to je dosta bitno. VT20 sa 0.009cd/m2 polako stize Kurovih 0.003cd/m2, ali verujem da nece tako brzo da predju tu cifru koju je kuro postigao, ostavice jos malo da Pioneer bude na vrhu, taman da se proda jos malo Pioneer televizora sto ima na zalihama heh.

pa da li da ostavim sebi Kuro ili da ga dam roditeljima a sebi uzmem vt20?

hvala, na savetima, uzima se vt20 samo da mi pomognete sta da uradim :)

Uzmi VT20, ima i 3D, šta će 3D roditeljima. A kad to uradiš, lepo nas pozovi na piće u goste, da i mi malo uživamo, makar pola sata :D

pa da li da ostavim sebi Kuro ili da ga dam roditeljima a sebi uzmem vt20?

hvala, na savetima, uzima se vt20 samo da mi pomognete sta da uradim :)

Vidi ga o cemu on razmislja :). Ja se patim ovde sa mojim malim jadnim samsungom od 40 inca, a on ne moze da se odluci da li ce Kuro KRP 600A ili 65VT20 hehe.

Kao sto kaze kolega, uzmi VT20 zbog 3D-a. Dolazimo max i ja kod tebe na picence i 3D prezentaciju sigurno, a i pomocice nam u prosirivanju naseg znanja o televizorima sigurno jer cemo da imamo utisak iz prve ruke :D

Imas izlozen sator sa Panasonic 3D plazmom u BigBangu, samo treba da navataš one džabalebaroše da ti daju naočare i puste ti demo :)

Zato što je proizvodna cena sa svim troškovima bila veća od prodajne cene - u prevodu su radili sa gubitkom da bi izgurali tehnologiju. I pored toga njihove su plazme bile ubedljivo najskuplje. Oni su gurali tehnologiju a Koreanci pokupili kajmak - u prevodu pravili daleko jeftinije plazme koje su se daleko bolje prodavale ali koje po kvaliteti nisu ni prineti Pioneer-u.

hvala...ipak ima srecnika koji su sebi "ugrabili" pioneer plazmu dok se jos mogla kupiti...stvarno me zanima kakva je to slika kad je svi hvale koji su to mogli da vide i uzivo

Imas izlozen sator sa Panasonic 3D plazmom u BigBangu, samo treba da navataš one džabalebaroše da ti daju naočare i puste ti demo :)

Ja sam cuo da su im izlomili 3D naocare tamo, samo mi nije jasno kako to moze da se desi, ali ipak je ovo Srbija. Kad su stavili to inace, bio sam pre nekih mesec ipo dana u Bigbangu i tada nije bilo. Moracu da vidim nasta lici.

pa razmisljam, meni 3D stvarno ne znaci nista, zadovoljan sam slikom na Kuru a taj panasonic sam video samo u radnji gde svakako nije referentno :)

sto se tice pitja, kad god budete u Londonu svratite, taman lako mozete da pogledati koji je bolji s obzirom da zivim odmah pored mojih :d

u Begisu imam samo 50G10... i ne menjam je jer i ne gledam TV kad sam ovde :)

hvala puno na savetima jos jednom :)

Pa nemoj onda da uzimaš VT, ako ti ništa ne znači 3D. V serija je isto to, ali bez pripreme za polarizaciju, isti dizajn i video tehnologije ima kad je prikaz u pitanju. I može za 2D samo da bude bolji jer nema onaj dodatni filter ili kako bih ga već nazvao...

ma neka, nije neka razlika u ceni a igrace se ps3 u 3D i pogledati poneki film nekad ( mada i blu ray filmova imam milion koje nisam gledao)... a i dobijam jos 1 naocare uz 3D blu ray player gratis :)

Zato sto je panasonic pored te dve mane i dalje odlican proizvodjac a VT20 je otprilike na vrhu ponude danasnjih televizora, a u dijaganoli od 65 inca ko ne bi voleo da ga ima heh?

Potpis je tu jer je istinit :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno