Šta je novo?

6" fableti, ima li alternative za mate 8?

MarcusS

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2007
Poena
445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
Matična ploča
AsRock B550m STEEL LEGEND
RAM
2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
GPU
Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
Storage
M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
PSU
Cooler Master Bronze 650w
Kućište
Zalman S5 White
Monitor
Benq Zowie XL2540K
Miš & tastatura
Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
Ostale periferije
Logitech G PRO X
Mobilni telefon
Google Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Huawei Watch GT2 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Prešao sam u mts da uzmem mate 8 ali je on nestao sa sajta u danu kada mi je aktivirana kartica. Od tada ga nema, pa dok ne stigne da vidim(o) ima li mu alternative u toj dijagonali?

Sada imam mate 7, kada sam ga kupovao iskreno nisam ni znao da postoji dok neko na nekoj temi (šta posle lg g2 valjda) ga nije spomenuo kao mogućnost uz Note 4 koji sam razmatrao.

Kakva je sada situacija, ima li sličnih modela na tržištu?

asus zenfone 3 ultra ? samo ne znam kada će se pojaviti u prodaji.. ili čak onaj xiaomi mi max

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam isto zainteresovan za Mate 8, ali posto ga nigde nema ponovo sam se zagrejao za Mate 7, mada pitanje je da li je pametno uzeti ga posto ce jos malo biti star 2 godine, imajuci u vidu kako se sve brzo razvija i koliko izbacuju novih modela. Eventualno Asus Zenfone 3 Deluxe od 5.7". Deluje ok, samo mi baterija malo bode oci (3000mah).

Bitno je da ima kod provajdera... MTS-a konkretnije, ili da cena po oglasima nije 400 i više *******...

Au nznm za mts i to ja nikada ne uzimam preko njih. Mislim da je najbolje mate8 sacekati ako mozes, mada ni sedmici ne fali nista.

Više nije bitno da iam kod provajdera...

Jel moguće da je tako mala ponuda u ovom segmentu?

Vijaj Nexus 6P, doduse 5.7" ekran,ali ako ti odgovara i "manji

Takodje sam mišljenja da vijas nexus 6p ili eventualno huawei p8max, ili da sacekas još malo pa da vidiš ove nove modele od Asus, koji zaista obećavaju...

Huawei Mediapad X2 7.0

Ja vidim samo ovog lika iz SUbotice koji ima više oglasa i prodaje za 450?

Edit: sada sam detaljnije pretražio, malo više ih ima ali to je to, svi su iz MAđarske kontam, a cena varira od 435-450e...

Poslednja izmena:
Ljudi, sve se svelo na nexus 6p i mate 8, ima li još nešto tu oko 5.7" i veće? :)

Ne bih ispod 5.7" ni razmatrao ,danas sam čačkao malo nexusa i poredio sa mojim mate 7, pazi kad mi baš fali tih 0.3, verovatno bih se navikao vremenom kada bi pazario, ali kada ih stavim jedan do drugog, nekako mi je osetno manji.

Ja sam relativno nedavno uspeo da ulovim Mate 8, i prezadovoljan sam.
Sa druge strane, stvarno deluje da je baš poduhvat uloviti neki... posebno ako tražiš premijum model određene boje i 4/64 rama

Zašto ne razmislis o Samsungu A9(pro), ja sam baš uzeo običan, zatim Sony C5 ultra (imaš jedan odličan na oglasima, za extra cenu)?

I, na kraju, imaš Mate 8 jedan koji se vrti na MS za 350 i imaš ih preko KP na 450
e6533

Uzeo sam 6P juče. Videćemo kako se se pokaže u praksi. :)

Odličan izbor, super :)

Huawei Mediapad X2 7.0

Fali mi veličine ljudi, fali miii i tih 0.3", možda se tripujem jer je ovde quad HD reza pa je sve sitnije, ali nekako mi je /za sada/ osetno manji, a ja volim velike telefone. Znam da i ovaj spada u iste, ali posle mate 7 ja ga /još/ ne doživljavam tako. :)

Poslednja izmena:
Pa ti onda, kad te smori 6p, prodaj ga i recimo mi max...
Ja sam se na ZU osećao totalno komforno, iako je bio 6.4 inča, a nosii sam sve živo od 4.7 do 12.2"

SM-A9000

Ja sad koristim iphone 6s a mota mi se po kući Z ultra, nedostaje mi ta ekrančina ali je horor za nošenje leti. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja ne mogu da shvatim kako neko koristi iphone+ nekako mi je ceo ios neprilagodjen za tu velicinu ekrana.

Otkud ti ideja za tako nesto? I sta je to neprilagodjeno?
A kakve veze ima screen to body ratio sad? Telefon je odlican svakako, moze da mu se progleda kroz prste za to. :)

Otkud ti ideja za tako nesto? I sta je to neprilagodjeno?
A kakve veze ima screen to body ratio sad? Telefon je odlican svakako, moze da mu se progleda kroz prste za to. :)

Kako kakve veze ima, jel si ga držao u ruci? Meni nije problem da nosim ciglu jer volim velike telefone, ali na mate 7 npr je taj ratio ako se dobro sećam nešto manje od 80%. 6plus mi je baš nekako bespotrebno velik.

Edit: moguće da grešim, meni je takav utisak...

Poslednja izmena:
Evo upravo ga drzim u ruci. :D
Koristio sam svasta od telefona i skroz mi je ok ovaj.

Nazad
Vrh Dno