Šta je novo?

5g Ruter

vlada3

Poštovan
Učlanjen(a)
22.10.2022
Poena
75
Povremeno mi treba stabilan net za remote rad na 7-15 dana, tj dvoje nas. Ne zelim da uvodim kablovski net ili nesto slicno da placam cele godine. Za sad to funckionise preko telefona i hotspot, ali tel se jako brzo ugreje, bude na punjacu i veza zna da prekida kod video call ponekad.
Ono sto bi uzeo je neki 5g ruter i onda uzimao prepaid internet, bilo koji A1 ili Yettel karticu. Cini mi se da je to najbolje resenje jedino sto nisu bas jeftini, bar ovi koje sam gledao kao TP Link NX200, Strong, ZTE G5B2 5G itd.
Da li uopste ima potrebe za skuplju varijatnu ili ce i neki kinez obaviti posao? Da li neko ima iskustva sa ovakvim ruterima, ne bih da uzmem nesto jeftinije pa da imam istu stvar kao i sad.

A1 vikend net i aktiviras po potrebi i neki 5g ruter umesto onog mifi i to je to za takav period.Preporuka ZTE,TP Link ili huawei
Pozdrav

A1 vikend net i aktiviras po potrebi i neki 5g ruter umesto onog mifi i to je to za takav period.Preporuka ZTE,TP Link ili huawei
Pozdrav
Aha vidim, umesto ovog prenosnog ubacim sim u 5g ruter. Kontam da tu treba malo podesavanja, ali koliko vidim posle samo idu dopune. Hvala.

Aha vidim, umesto ovog prenosnog ubacim sim u 5g ruter. Kontam da tu treba malo podesavanja, ali koliko vidim posle samo idu dopune. Hvala.
samo aktiviras dodatak i platis na racunu i to je to kad nema nista aktivirano stize na mail racun od 0 din,Tako je umesto njihovog ubacis u svoj ruter i to je to
Pozdrav

Samo što se taj njihov mifi plaća 4200din, ne dobija se dž a ne može da se uzme usluga bez njega.

Samo što se taj njihov mifi plaća 4200din, ne dobija se dž a ne može da se uzme usluga bez njega.
Video sam da se placa, ne znam koliko je to kvalitetan uredjaj za internet uopste, radije bi dokupio svoj. Zato sam istrazivao i video da se oko 200 eur krecu malo bolji 5g ruteri ali ne znam kakav su iskustva ljudi sa njima.
Nego ne pise nigde ni koliko se dobije protoka za tu dopunu od 990 din za 7 dana.

Nazad
Vrh Dno