Šta je novo?

5870 problem

Nikoldije

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
330
Pozdrav

Kupio sam sapphire radeon hd5870 i imam problem

Kada ukljucim komp treba mu skoro minut da prikaze onaj prvi ekran gde pise koji su mi procesor i memorija i gde mogu da udjem u bios itd

kada dodje do toga posle sve ide normalno normalno digne windows rade igre programi i ssve ostalo

imam ok napajanje cooler master real power 620w povezao sam oba konektora za napajnje graf karte i stvarno ne znam do cega je pre sam uvek imao nvidia kartice ali mislim da to nema nikakve veze jer je problem u paljenju a ne u samom sistemu ili drajverima

procesor je core2 e6700 na 2.66ghz ploca je asusova nforce chipset

ima li nacina da nekako utvrdim fali li nesto kartici tipa napon ili ne znam ni ja sta jos

Pozdrav

Kupio sam sapphire radeon hd5870 i imam problem

Kada ukljucim komp treba mu skoro minut da prikaze onaj prvi ekran gde pise koji su mi procesor i memorija i gde mogu da udjem u bios itd

kada dodje do toga posle sve ide normalno normalno digne windows rade igre programi i ssve ostalo

imam ok napajanje cooler master real power 620w povezao sam oba konektora za napajnje graf karte i stvarno ne znam do cega je pre sam uvek imao nvidia kartice ali mislim da to nema nikakve veze jer je problem u paljenju a ne u samom sistemu ili drajverima

procesor je core2 e6700 na 2.66ghz ploca je asusova nforce chipset

ima li nacina da nekako utvrdim fali li nesto kartici tipa napon ili ne znam ni ja sta jos
Pre mi "mirise" da sa plochom nije sve kako treba.Koja je plocha u pitanju?
Jesi li skoro menjao bios?

Nisam nikada flashovao bios. Nije bilo potrebe sve je radilo dok nisam stavio ovu novu gpu

Ploca je P5N32-E Sli asus

Sad sam malo bacio pogled na plocu i vidim da je jedan elektrolit naduven

Nisam nikada flashovao bios. Nije bilo potrebe sve je radilo dok nisam stavio ovu novu gpu

Eto vidis to moze biti problem.Taj elektrolit se lako menja.Ali ako je plocha pod gar nosi je na reklamaciju.Ali ipak probaj da flesujes novi bios.Ploca je "navikla" na NV.😀 a 5870 je kartica najnovije generacije.

I ako nije u garanciji obavezno odnesi kod nekog da ti zameni taj elektrolit, to nije ni 100din, jer kasnije ako ga ne sredis moze da napravi i mnogo vecu stetu!

Nazad
Vrh Dno