Šta je novo?

5870 Gigabyte problem

nsdraza

Cenjen
Učlanjen(a)
27.09.2009
Poena
169
Prilikom paljenja racunara vetilator kao da malo struze to traje nekih deset sekundi i prestane.Sta da radim ne reklamira mi se da cekam 30 dana da mi zamene glupi ventilator.Inace karta radi ok.
Gigabyte 5870 GV-R587D5-1GD-B

Prilikom paljenja racunara vetilator kao da malo struze to traje nekih deset sekundi i prestane.Sta da radim ne reklamira mi se da cekam 30 dana da mi zamene glupi ventilator.Inace karta radi ok.
Gigabyte 5870 GV-R587D5-1GD-B

Isti problem se i kod mene pojavio, sigurno je od sakupljenog praha....ne mogu da je pocistim jer automatski mi opada garancija :S:

moras je otvoriti struze ti zica koja ide ka ventilatoru verovatno se odlepila

Ne gubis, samo nemoj da ores po njoj, a to nije do zice, jednostavno je na nekim kartama takav ventilator, tandrce, kako bih drugacije rekao....

Odnesi i reklamiraj, to nije normalna pojava.

Nema sta da ih zoves, pravac tamo i na licu mesta neka je bocnu i cuju o cemu pricas, neces im to preko telefona objasniti. Kuler je jednostavno nekvalitetan i to mu dodje kao mana posle nekog vremena, jednostavno krene da tandrce....
Neka srede (tesko) ili neka ti daju drugu kartu.

Nema sta da ih zoves, pravac tamo i na licu mesta neka je bocnu i cuju o cemu pricas, neces im to preko telefona objasniti. Kuler je jednostavno nekvalitetan i to mu dodje kao mana posle nekog vremena, jednostavno krene da tandrce....
Neka srede (tesko) ili neka ti daju drugu kartu.

Nerazumem zasto tesko nemaju drugi ventilator.

bem ti to karta od 30+ K ima krsh ventilator e stvarno ti proizvodjaci me nekad nerviraju do bola

Ako se cuje samo prvih 10 sekundi po paljenju racunara ne znam cemu frka ?

zato jer je to pocetak riknjavanja lezaja. Za 3 meseca ce se cuti non stop, a nakon 5-6 ce krepati ili postati nepodnosljivo.

a možda se čuje tebi napajanje a nevent od grafike a ako se čuje baš od grafike najbolje da reklamiraš ali pre toga proveri po netu dal je neko imao sličan prob. moja hd5770 se čula prilikom uključivanja zvuk je bio više kao šum kad zavrti vent do maksimuma pa spusti obrtaj posle par sekundi i zvuk utihne

ja cu da ti kazem iz iskustva posto sam imao tu karticu kartica je dobra ali sam je prodo bas zbog ventilatora koji je krs strasni naveo sam da se cuje kao usisivac a kod tebe se cuje ventilator koji dodiruje malo zicu koja ide do samog ventilatora i meni je tako isto bilo kad je otvoris videces jer moguce da se zica malo odlepila moras je fiksirati tj. zalepiti jer glupavo je namestena bolje bi bilo da je vratis u servis pa nek oni nameste a ti ako hoces mozes sam ne znam koliko imas iskustva s tim
pozdrav

ja cu da ti kazem iz iskustva posto sam imao tu karticu kartica je dobra ali sam je prodo bas zbog ventilatora koji je krs strasni naveo sam da se cuje kao usisivac a kod tebe se cuje ventilator koji dodiruje malo zicu koja ide do samog ventilatora i meni je tako isto bilo kad je otvoris videces jer moguce da se zica malo odlepila moras je fiksirati tj. zalepiti jer glupavo je namestena bolje bi bilo da je vratis u servis pa nek oni nameste a ti ako hoces mozes sam ne znam koliko imas iskustva s tim
pozdrav

Sad sam ih zvao servis u d link oni kazu da je kablic kad donesem uradice odma hvala pozrav :crash:

Nazad
Vrh Dno