Šta je novo?

5800 i dobar konverter

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Koji je dobar konverter za filmove za ovaj mob.
I naravo da lepi titl !!!

M3 Convertor lepi titlove.

Ali ne znam ima li u startu podrsku za 5800 :)

Smartmovie je zivo s...e!!!
Smart je dobar samo sto nelepi titlove!

Ja koristim Avidemux koji odrađuje posao fantastično, ali on je samo za Linux. Za Windows ljudi preporučuju Super koji je zasnovan na Mencoder-u, ali on je kod mene često pucao.

Koristim Xilisoft Video Converter Ultimate i mogu da ti kazem da odlicno radi posao.Za profil izaberi BlackBerry mpeg-4 video, rezoluciju na 320x240,profile settings-zoom-full,zalepi titl i vozi.

Meni omiljeni SUPER © ne lepi ili nisam našao opciju. Format Factory, Xilisoft Video Converter kod mene pucaju, rade sporo ili nikako ali zato stari dobri MediaCoder lepi titlove i renderuje perfektno uz dosta opcija.

Evo probo sam MediaCoder sve je ok.
Jos jednom hvala!!

Daj adresu trazio sam ali nikako da nadjem.

Poslednja izmena:
Postoji i MediaCoder Mobile Phone Edition, koji je još lakši za snalaženje, međutim mp4+aac radi u najvećoj rezoluciji od 352x288, dok Nokia 5800 ima rezoluciju 360x640, koju je šteta neiskoristiti.

U Xilisoft-u pod MP4-MPEG4 video opcijom može da se izabere rezolucija od 640x480 ali bez podešavanja veličine titlova. Trenutno njega koristim. Ima dosta encodera samo kad stignem isprobaću ih da odaberem najbolji.

Ako veličina izlaznog fajla nije problem, media coder ima dosta podesavanja a najvažnija su za poziciju, veličinu i font titlova.

;)

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    104.2 KB · Pregleda: 94
Extra! i hvala, nisam stigao da sve da nađem.
Samo da napomenem da je 640x480 najčešće veća rezolucija od rezolucije filma koji konvertujemo. Taj film sa tvog skrin šota "PUSH" ako je od LTRG-a ima rezoluciju 624x288 za primer a svi su tu negde, više manje. Pretpostavljam da na "auto" ostaje na toj rezoluciji ili ne?

Poslednja izmena:
Proverio sam u Xilisoft-u, na "auto" ostaje na istoj rezoluciji, samo treba smanjiti bitrate da se ne bi dobili preveliki fajlovi, radi dobro ali ipak ostajem na MediaCoder-u.

Ma time možemo da plašimo samo malu decu, program koristim godinama bez problema. Adware je zato što je mega popularan.
Evo linka za MediaCoder Mobile Phone Edition http://mediacoder.sourceforge.net/device/3gp.htm
Oni koji žele više podešavanja (aspect ratio, rezoluciju, formate...) neka probaju klasičnu verziju.
ZoNi ipak hvala za info i brigu za zdravlje naših mezimaca:wave:

Ma time možemo da plašimo samo malu decu, program koristim godinama bez problema. Adware je zato što je mega popularan.

Možda si u pravu, ali mi se ipak čini da grešiš!

EULA:

2009-06-21_0119015a9d.png

Objašnjenje:
http://www.downloadsquad.com/2008/1...u-like-fries-with-your-software-installation/

Koji ? (a da normalno radi na pomenutom aparatu)

probaj XviD4PSP_5030 podeseno setovanje za 5800xm.
prevod obradi u nekom programu i srebaci u ssa jer jedino on dozvoljava nasa slova.Pozz

Vrh Dno