Šta je novo?

5770 problem

Nemaš samo ti, ortak je imao takav problem, odneo u servis dobio novu grafu, ista pričs, sad ke opet u servisu, mada nije probao foru sa fleshom. Baš me zanima šta će da mu dijagnostifikuju.

Izgleda da nemam vise taj problem. Sada mi je problem sto mi igrice stalno izlecu. Evo upravo ins. Serious Sam 3, prvo mi je nenormalno seckao jer kao imam mator driver (11.10) i ja ins. 11.12 i posle 10min. mi izleti "stopped working". Izgleda da nije do drivera...

Formatiraj,nov sistem,nov drajver,ili onaj koji ti je zadnji dobro radio....

Formatiraj,nov sistem,nov drajver,ili onaj koji ti je zadnji dobro radio....

Ma brate, digao sam ja nov sistem pre 2 nedelje, istestirao sve komponente, ins. najnovije programe, sve zivo update-ovo i nista. Inace ne znam koji driver dobro radi, ne postoji to kod mene 😛 Win7 sam uzeo od dulsrules-a, njemu lepo radi.

Pa kako ti je radila pre ovog problema sa taktovima,mislim sto se tice drajvera?Poslao sam ti na PP jedan link...

Probaj sa grafom drugog proizvodjača. Inače je ortak koga sam pominjao u ranijem postu imao oba problema kao i ti, znači i sa low frameovima i sa izlaskom iz igre, ja sam mu nudio da menjamo grafe na neko vreme ali nije hteo. Sad kad dodje sa servisa videćemo. Ali najjače mi je što neke igre rade ok, a druge izbacuje.

@ dvocevka Pa pazi, ja sam kupio grafu pre 2-3 nedelje tek. Isprobao sam par driver-a i nista. Sto se tice taktova, resio sam problem ins. starije verzije Flash Player-a.

@ trojmeklur Aj kada stigne, javi tj. ovde napisi sta je bilo. Ne znam ni ja zasto, ali ja mislim da je softverske prirode problem.

E pa to za taktove grafe(zbog ceka je tema inace i otvorena),kazi jasno i glasno da si resio problem promenom Flash Player-a,da te cuju ovi mlataci,koji cuju samo sebe i kojima je samo bitno da lupetaju(full hd,max texture,reklamacija......Sustina je da se zna sta je uzrok(forum zato i sluzi),da bi jos neko ko ima ovakav problem uspesno ga resio!

E pa to za taktove grafe(zbog ceka je tema inace i otvorena),kazi jasno i glasno da si resio problem promenom Flash Player-a,da te cuju ovi mlataci,koji cuju samo sebe i kojima je samo bitno da lupetaju(full hd,max texture,reklamacija......Sustina je da se zna sta je uzrok(forum zato i sluzi),da bi jos neko ko ima ovakav problem uspesno ga resio!

Pa eto "matori" Flash Player je odradio svoje 🙂 Pa problem je sto svi zele da cuju o sebi "e on se bas razume, on sve zna, bas sabija" itd. Svi bi hteli neku popularnost 🙂

Ne,ne,otrak ,pogresno si razumeo!Na forumu je bitna je razmena "iskustava",a ne stavljanje "krune na glavu"!🙂.Bitno je da si resio tu glupost,a oko drajvera i sistema,probaj sa onim sto sam ti poslao na pp

Poslednja izmena:
Ne,ne,otrak ,pogresno si razumeo!Na forumu je bitna je razmena "iskustava",a ne stavljanje "krune na glavu"!🙂.Bitno je da si resio tu glupost,a oko drajvera i sistema,probaj sa onim sto sam ti poslao na pp

E pa to. To ja volim 🙂 Probacu 🙂

Opet mi se pojavio isti problem 😡 Sada kada hocu da ins. neku stariju verziju Flash Player-a, kaze mi da je kao nije vise "aktuelna" 😵 i moram novu da ins. 😡

A jesi probao da uopste nemas flash na racunaru ako su ti igre toliko bitne ?

Nisam, ali koristim dosta You Tube 😡

Evo da javim za ortaka koji ima isti problem kao ti. Ladno su mu u servisu dihagnostifikovali hdd kao problem. Nikad se više nisam nasmejao. Ispričao sam mu ovo za flash on nešto negoduje, čeka da mu vrate komp (pošto kao nemaju hdd-a na lageru, bila kriza, još se čeka) pa će da vidi. Predji ti na nvidiu i nema glava da te boli 😉

Evo da javim za ortaka koji ima isti problem kao ti. Ladno su mu u servisu dihagnostifikovali hdd kao problem. Nikad se više nisam nasmejao. Ispričao sam mu ovo za flash on nešto negoduje, čeka da mu vrate komp (pošto kao nemaju hdd-a na lageru, bila kriza, još se čeka) pa će da vidi. Predji ti na nvidiu i nema glava da te boli 😉
Ma sa nVidiom me tek boli glava 😀

Neke 5770 karte su imale problem sa afterburnerom...Jesi li probao da deinstaliraš Afterburner, restart pa onda da probaš...drugar je imao taj problem (izbacivanje na desk iz nekih igara) sa svojom ati 5770 (vapor X) ali sve se vratilo u normalu kad je deinstalirao afterburner...

Neke 5770 karte su imale problem sa afterburnerom...Jesi li probao da deinstaliraš Afterburner, restart pa onda da probaš...drugar je imao taj problem (izbacivanje na desk iz nekih igara) sa svojom ati 5770 (vapor X) ali sve se vratilo u normalu kad je deinstalirao afterburner...

Ne znam ni sam koliko Afterburner-a sam isprobao... bas sam dosta stvari pokusavao i nista. Sada jedino cekam da se smilujem, pa da instaliram novi Windows.

Tu moze da bude svasta,bukvalno(mislim na "stopped working")..i karta i napajanje i memorija i drajveri i ploca i ovo i ono.. Ja sam imao problem sa mojom 6850,lutao sam po internetu 2 dana,sta nisam radio..instalirao-deinstalirao,cupao-vracao,unosio nove instrukcije u registry..strasno! 😡
I na kraju..instalirao drajvere bez CCC-a..sve radi k'o sat!
E,kao sto rekoh na pocetku..moze da zeza bilo sta(isto se desava i na X nVidia,nema pravila),moje resenje ne mora da znaci da ce u tvom slucaju pomoci,al' mozes da probas... 😀

Nazad
Vrh Dno