Šta je novo?

5770 problem

mikiPSY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poena
290
Grafa radi neko vreme normalno, igram igre itd. Posle nekog vremena (kada ne igram igre) udjem opet da odigram nesto, ali imam duplo manje FPS-a. Ja na Afterburner-u vidim, max core clock 400Mhz, memory clock 900Mhz (850/1200 def. clock) i stalno ga tako drzi, jedini nacin da to resim je restart kompa. Inace kada normalno radi tj. u 2D aplikacijama bude oko 150/300 i kada se pokrene 3D aplikacija, on normalno dize klokove.

probao si reinstal drajvera?

probao si reinstal drajvera?

4 drajvera sam promenio u poslednjih par dana... to zbog igrica, posto mi pola igrica izlece sa ekranom "stop working" i onda pokusavam da nadjem dobar driver.

jel pod garancijom ? 😀
probaj kod nekog ortaka, da li se isto desava.ako da, znas sta ti je ciniti 😛

jel pod garancijom ? 😀
probaj kod nekog ortaka, da li se isto desava.ako da, znas sta ti je ciniti 😛

Jeste. Pa pazi, s' menjanjem drivera ima razlika. Npr. BF3 na najnovijem 11.12 driveru ni na resume game nisam mogao da odem, vec mi je izleteo, pa onda 11.10, tu ne izlece kao itd. Svaki dan sex 😛

Koje igre rade bez problema ? A sa kojima imas problem ?

realno...
kako ti radi BF3 na toj grafi? Ne igras na full hd?

Probaj da reklamiras.

Grafa radi neko vreme normalno, igram igre itd. Posle nekog vremena (kada ne igram igre) udjem opet da odigram nesto, ali imam duplo manje FPS-a. Ja na Afterburner-u vidim, max core clock 400Mhz, memory clock 900Mhz (850/1200 def. clock) i stalno ga tako drzi, jedini nacin da to resim je restart kompa. Inace kada normalno radi tj. u 2D aplikacijama bude oko 150/300 i kada se pokrene 3D aplikacija, on normalno dize klokove.

Zeza te Flash Player!.Ne znam koju verziju imas.Kod mene provereno radi 10.1.53.64,sve preko toga zeza taktove(ver. 11+... nisam probao).Ubaci ovu ver., ili neku prethodnu,pa probaj!

Poslednja izmena:
tako mu radi zato sto ne igra MP 🙂... MP je mogo zahtevniji, nema veze sa kampanjom...

@mikiPSY

Problemcic koji si ti izneo,nema veze sa igrom,multiplejerom,singlplejerom,rezoluciom,AA, ultra podesavanjima...Flash Player pravi bag(u retkim slucajevima),koji se ogleda u tome sto ne dolazi do podizanja klokava GPU-a,kao i zauzeca GPU-a od 100% u stanju mirovanja.Znaci vrati drajver koji ti je provereno radio i promeni Flash Player na neku stariju verziju!

tako mu radi zato sto ne igra MP 🙂... MP je mogo zahtevniji, nema veze sa kampanjom...

Imas u temi bf3 u forumu pc igre postove ljudi koji su prijavljivali da im isto ili cak brze radi mp od sp.

@ RecklessLife Pa testirao sam ja i grafu kod drugara na full HD i pravo da ti kazem mislio sam da ce biti drasticna razlika, kad ono nekoliko frejmova 😵 Meni iskreno bas odgovara ova 19-ca, manja zahtevnost 😀
@ dulsrules Ma koje reklamiranje. Ispravna je nego imam redovan sex sa softverom.
@ dvocevka Ajde probacu bas da ins. stariju neku verziju. A gde mogu da vidim koju ja verziju imam? Bas me zanima. E sa drajverima tek imam sex... ne mogu da nadjem odgovarajuc tj. da mi sve igre rade lepo. Ins. neki, ova igra ne radi, ins. drugi ta ista radi, ali neka druga ne radi i tako u krug 😡

Alo,bre ljudi,o cemu raspravljate ???Kakav sp,mp,full hd:wall:.Covek lepo kaze da mu kartica ostaje na nizim taktovima posle nekog vremena,odnosno da ne podize propisan takt(850/1200),vec da ostaje na 400/900 i da samo restart pomaze da bi vratio u normalu.Samim tim sto ne podize takt na 850/1200,propisan za 3D,normalno da mu je nizi frejm!!- NORMALNO,kakav bre vise MP i SP??? Ja sam imao identican problem i zezao me je Flash Player,s tim sto je meni pored ovoga i GPU glavio na 100% u 2D.Samo restart je pomagao,ali posle nekog vremena opet zabaguje.Kada sam vratio na staru verziju Flash Playera(jer se sam nadogradio na noviju verziju i od tada su i poceli ovi problemcici), sve je proradilo kako treba!!Toliko

@mikiPSY
Idi u "uninstall or change a program",vidi koja ti je vrezija flacha,skini ga i instaliraj neku stariju verziju(kod mene provereno radi ona koju sam ti naznacio)i vrati drajvere koji su ti radili pre ovoga(ako ti ne rade ovi koje si probao)

Poslednja izmena:
Alo,bre ljudi,o cemu raspravljate ???Kakav sp,mp,full hd:wall:.Covek lepo kaze da mu kartica ostaje na nizim taktovima posle nekog vremena,odnosno da ne podize propisan takt(850/1200),vec da ostaje na 400/900 i da samo restart pomaze da bi vratio u normalu.Samim tim sto ne podize takt na 850/1200,propisan za 3D,normalno da mu je nizi frejm!!- NORMALNO,kakav bre vise MP i SP??? Ja sam imao identican problem i zezao me je Flash Player,s tim sto je meni pored ovoga i GPU glavio na 100% u 2D.Samo restart je pomagao,ali posle nekog vremena opet zabaguje.Kada sam vratio na staru verziju Flash Playera(jer se sam nadogradio na noviju verziju i od tada su i poceli ovi problemcici), sve je proradilo kako treba!!Toliko

@mikiPSY
Idi u "uninstall or change a program",vidi koja ti je vrezija flacha,skini ga i instaliraj neku stariju verziju(kod mene provereno radi ona koju sam ti naznacio)i vrati drajvere koji su ti radili pre ovoga(ako ti ne rade ovi koje si probao)

Ins. staru verziju flash player-a. Testiracu jos da vidim da li je uspelo. Za sada nije spustao taktove.

HC 😉

Dzaba mi sve ovo kada ne mogu da nadjem odgovarajuc driver. Igram Deus Ex i posle par minuta "stopped working" i ja to resim ins. drugog drivera, ali zato sad BT3 "stopped working" i ne mogu da nadjem driver na kome ce sve igre da mi rade...

Igraj jednu po jednu

Nemaš samo ti, ortak je imao takav problem, odneo u servis dobio novu grafu, ista pričs, sad ke opet u servisu, mada nije probao foru sa fleshom. Baš me zanima šta će da mu dijagnostifikuju.

Nazad
Vrh Dno