Šta je novo?

5770 ili GTX260

Snake89

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.01.2010
Poena
159
Moze neki savet sta je bolje od ove 2 navedene? Pozz:wave:

Vidi sta ti je bitnije ... Physx/CUDA ili DX11 ... Imaj na umu da je 260 starija kartica , vuce vise struje ... Performance wise ... Tu su negde ... Da ja uzimam sada karticu , uzeo bih 5770 iz vrlo jednostavnog razloga sto kroz 6-10 meseci ce te kartice kostati bukvalno next to nothing i uzeti jos jednu za crossfire ce biti prava stvar :)
BTW , ako imash kesha ... GoGo 5850 that is a brainless choice :D

Vidi sta ti je bitnije ... Physx/CUDA ili DX11 ... Imaj na umu da je 260 starija kartica , vuce vise struje ... Performance wise ... Tu su negde ... Da ja uzimam sada karticu , uzeo bih 5770 iz vrlo jednostavnog razloga sto kroz 6-10 meseci ce te kartice kostati bukvalno next to nothing i uzeti jos jednu za crossfire ce biti prava stvar :)
BTW , ako imash kesha ... GoGo 5850 that is a brainless choice :D

*** za 5850 nemam casha. Znaci 5770 gledacu da uzmem tu. Video sam da Asus u ponudi ima neku specijalnu verziju ove kartice , cini mi se da je 13000din kao dodatno OC i bios joj je drugaciji.

i ja bih uzeo nvidiju, ili da sacekas da ati napise krsten drajver za seriju 5xxx tamo za nekih 6 meseci

samo :)

Vec godinu ipo sam na 4xxx seriji ... Uskoro cu preci na 5xxx i mogu reci da problema sa drajverima vecih nije imalo ... Kad radi ne diram ... Kad izadje nesto novo ne instaliras odma , nego sacekas na benchu da krenu da flame-uju :D ako se to desi - preskocis te drajvere i cekas neke druge ze koje ama niko nista ne kaze - obicno su dobri :D

Istini za volju ... na 9800GTX koju sam imao pre 4850/70 takodje nisam imao nikakvih driver related problema ...
Fora je samo da kad nadjete v. drajvera koji RADE ... Ne zalecete se ko muva na gxxxx odma zato sto su novi ... Eventualno ako obecavaju neko poboljsanje/fix neki ... al i tada saceka se dan dva ...

Uzeo ipak GTX260:S::D

Hladno ti nogama, a?,) uxeo si gtx da te greje:d, vrlo si se zeznuo, postoji verovatnoca da taj gtx nije ni potpuno nova karta, vec neka reparirana, taman da ti rikne do kraja godine i da ti daju neki ekvivalent iz buduce generacije, ovo je jedina svetla tacka u tvom potezu, u mojim ocima:p.

Velika greska. Novija, brza, hladnija a verovatno i jeftinija malo... Eto kako se prodaje nV, na pljuvanje Ati drivera :d

Vrh Dno