Šta je novo?

5770 graficki driveri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skini najnovije sa ati-og sajta , za tvoj OS.

probaj sa cat 10.4 ili 10.5,ovi noviji(10.6,10.7) bas nisu narocito dobri...tacnije slabiji je fps...

Poslednja izmena:
Meni su bili svi ovi noviji ok, 10.5 hotfix, 10.6 i 10.7, svi su mi radili bez problema, tj. 10.7 i sada rade. Probaj ove zadnje 10.7, trebalo bi da ti budu ok, meni makar rade super.

Samo stavi najnovije sa sajta i nemas frke 😉

I kad jednom budes nasao neke koji rade sa svim, nemoj da ih menjas cisto da bi imao veci broj u nomenklaturi drajvera, kao sto vecina radi 😉

probaj sa cat 10.4 ili 10.5,ovi noviji(10.6,10.7) bas nisu narocito dobri...tacnije slabiji je fps...

Slazem se, ja drzao 10.7 kad ono u Dirt 2 mi se pojavio microstuttering i u Crysis-u na primer znaci sa 30FPS izgleda kao da imam 20, a u Dirt sa 50-60FPS kao da imam 20-30...

Vratio sam se na 10.4 jer za njih znam da sam sve igrao glatko i nestali problemi cak sa 10.4 imam i nesto veci FPS u Unigine Benchmark-u, ali nesto malo oko 0.5FPS razlike u rezultatu...

I ako neko ne zna postoje Catalyst Application Profiles, svaki update koji je sadrzan u novom drajveru nalazi se i u profilu koji ima 400-500kb, profili funkcionisu sa svakim drajverom od 10.2 pa nadalje i sad svako moze da nadje najbolji drajveri i skida samo nove profile koji idu uz svaki WHQL i ima sve update-ove....

Profili mogu da se skinu odavde, cak i pre nego sto su na AMD sajtu !

http://www.rage3d.com/cap/

Poslednja izmena:
I ako neko ne zna postoje Catalyst Application Profiles, svaki update koji je sadrzan u novom drajveru nalazi se i u profilu koji ima 400-500kb, profili funkcionisu sa svakim drajverom od 10.2 pa nadalje i sad svako moze da nadje najbolji drajveri i skida samo nove profile koji idu uz svaki WHQL i ima sve update-ove....

Profili mogu da se skinu odavde, cak i pre nego sto su na AMD sajtu !

http://www.rage3d.com/cap/

dobar savet!

Poslednji 10.7 rade za sad ok u čemu je prob? Mislim da je ati sa 10.5 drajverima dosta toga popravio. Kazem i novi 10.7 drajveri rade isto kao i pređašnji što su radili OK

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno