Šta je novo?

5770 512mb vs. 1gb

Шабанија

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
21.03.2007
Poena
349
Koja je razlika u performansama sa 5770 sa 512 i 5770 sa 1gb memorije?

Konkretno rezolucija 1920x1200.

Da li se isplati dati koji evro vise za 1gb verziju?

A, gde si ti video na te dve strane neku igricu??? Nema sanse da ce imati isti broj frejmova u full HD ili vecoj rezoluciji, sa vise Vrama ide i vise frejmova, a ti benchmarci koje su ovi izvrteli u tom testu nemaju veze sa realnim stanjem stvari, kada su igre u pitanju.

:D Ocigledno je greska, da.... A slazem se da treba uzeti 1GB za vecu rezoluciju, ali mislim da nije neka drasticna razlika...

U recimo 3-4 igre nije, u GTA IV mora da bude drasticna razlika, i tako negde ce biti 3-5 frjmova, negde mozda i 10, ali ono ste verujem da postoji u praksi a nema u testovima, to je stabilniji frejmrejt jer ima vise prostora za ucitavanje tekstura i slicno...

:wave:

U recimo 3-4 igre nije, u GTA IV mora da bude drasticna razlika, i tako negde ce biti 3-5 frjmova, negde mozda i 10, ali ono ste verujem da postoji u praksi a nema u testovima, to je stabilniji frejmrejt jer ima vise prostora za ucitavanje tekstura i slicno...

:wave:

GTA 4 je neoptimizovano smetje ... ni 2gb memorije je ne bi podmirilo ...

Drasticne razlike nema ... Ali se aposlutno slazem sa ovim sto je Prostreet rekao - stabilniji framerate ce biti pri vecim rezolucijama.

@Prostreet - a sta tacno fali testu ? Autor doticnog testa je oduvek pisao fenomenalne review-e , pojedini zapravo i najdetaljniji (za moj ukus i previse :D) opisi koje sam imao prilike citati na netu ... :wave:

GTA 4 je neoptimizovano smetje ... ni 2gb memorije je ne bi podmirilo ...

Drasticne razlike nema ... Ali se aposlutno slazem sa ovim sto je Prostreet rekao - stabilniji framerate ce biti pri vecim rezolucijama.

@Prostreet - a sta tacno fali testu ? Autor doticnog testa je oduvek pisao fenomenalne review-e , pojedini zapravo i najdetaljniji (za moj ukus i previse :D) opisi koje sam imao prilike citati na netu ... :wave:

Ne znam pravo da ti kazem, na benchu testove za graficke rekto gledam, previse onde ima teksta za moj ukus :d pogledam ponekad cisto reda radi, vise obracam paznju na neke strane testove, a i tu sam probirljiv. :)

Nazad
Vrh Dno