Šta je novo?

5770 19000 din?

Ateluv

Slavan
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poena
415
Ljudi bre sta je ovo 5770 vaporx 19000 u at..mu u g...u 17000....ja ocekiva da ce cene pasti u ovim letnjim mesecimA ALI NISTA OD TOGA, ONE ODOSE GORE........jeste da je evro skocio ali ne toliko da bi ovo poskupljenje bilo opravdano>>>:wall:

Ljudi bre sta je ovo 5770 vaporx 19000 u at..mu u g...u 17000....ja ocekiva da ce cene pasti u ovim letnjim mesecimA ALI NISTA OD TOGA, ONE ODOSE GORE........jeste da je evro skocio ali ne toliko da bi ovo poskupljenje bilo opravdano>>>:wall:

To je bas preterana cena... Pa za 25000din ima 5850

***, ko je kupio jesenas kupio. Ostali nek cekaju jos nVidiju da izbaci ovu poslednju generaciju i obori cene... Mada bas kasne, tek su skoro napravili dobar cip (GF104), ali pitanje koliko je to prekasno.

Planiram da menjam 4870 za 5770 pa gledam da prodjem sto bezbolnije :d

e sad cemu to kad su performanse slicne.....odgovor je cf sledece god. u ovo vreme ;)

Ma videcu da nadjem neku polovnu 5770 pocetkom sptembra a ovu 4870 cu odmah da ispratim i tako ne igram preko leta ........ovo sa novim za 16000 min. se nikako ne isplati :wall:

A i logicno je da cene leti padaju dok zimi rastu..zbog potraznje koja leti opada......

Poslednja izmena:
Bice pada cena...vec su najavili pad 5830 valjda ce i ostale...

Cena 5830 je korigovana jer je ona jedina ugrozena. A i ona je bila preskupa i sama po sebi, tj nedovoljno konkurentna zbog 5850. Ati je koristio da ljudi kazu ajd dodacu jos to malo i uzecu 5850 iako mozda ne bi toliko para pukli za graficku. Nazalost nvidija je do sad jedino postigla da 5830 ima cenu kakvu je trebalo da ima u startu (da je gf100 dosao u oktobru, a bio isti ovakav, nekonkurentan).
E sad bilo je nekih vesti da je GTX480 pojeftinila solidno (jer sa starom cenom ne konkurise), ako bi eventualno smanjili cenu GTX470, onda bi moglo doci do promena kod 5850 i 5870... Ovo je po meni realno, jer sad GTX470 ima jaku konkurenciju od 460, koja je prilicno jeftinija, a malo sporija...
Za 5770 cemo morati jos da cekamo, posto nvidija nema cime da konkurise u toj klasi... Valjda ce uskoro GF106 i nadamo se da ce biti dobar.

Eto to su neka moja razmisljanja.

Poslednja izmena:
Znam ja sve to zato sam i rekao valjda ;)
5830 je od samog starta lose cenovno pozicioniran i zato je i spustena cena zbog izlaska 460 koji ga je ubio u pojam i napravio neisplativim. Po meni je 14-15k realna cena za 5770 i ja je licno ne bi kupio za vise od toga.

5830 je od samog starta lose cenovno pozicioniran i zato je i spustena cena zbog izlaska 460 koji ga je ubio u pojam i napravio neisplativim. Po meni je 14-15k realna cena za 5770 i ja je licno ne bi kupio za vise od toga.

Ne slazem se da je ubio u pojam. Koliko sam video tu su negde, 460 je malo bolja :)
A da je neisplativa (bila) jeste.

Realno, prava cena bi trebala da bude 12k, isto kao kada se pojavila, ali ***...

Ja prodadoh dva komada 5770 VaporX za neke male pare, baš pre ovog poslednjeg poskupljenja, sad mi krivo :(

Realno, prava cena bi trebala da bude 12k, isto kao kada se pojavila, ali ***...

Ja prodadoh dva komada 5770 VaporX za neke male pare, baš pre ovog poslednjeg poskupljenja, sad mi krivo :(

Nema da ti bude krivo, ne verujem da ja neko iole normalan daje vise od 15000din za ovo

****m ti drzavu kad nas svi deru. Ja sam ovog asusa uzeo pre 3 nedelje za 10k dinara i ne bih dao vise, ali ovo je vadjenje bubrega na zivo!!!! Gde nam je sad newegg i tigerdirect??

Pa morace da kupuje, jer jednostavno nema gde drugde da kupimo.
A ovo za cene je stvarno zalosno :S
Ja kad sam video kakve su dobre cene na akcijama bile kod ovih iz BH, zaplace mi se.
A drugde nesto i nema akcija, a skupo ko vatra. Bh-ovcima, svaka cast :)

зашто ће морати? па нико га не бије по уши.

ја сам пазарио 5750 1гб вапор-х за 100еур и то је пуно, а сад кад видим цене... треба сви масовно да бојкотујемо и не купујемо ништа па ће мало смањити бахатост.

ја сигурно не узимам ниједно парче хардвера док ова пљачка не престане.

нешто преко 2 године још ваљда

а температуре не пратим, јесте клокована мало али нисам имао проблема са њом па не губим време на то. једва да сам и пола сата за компом на дан.

ако ти буде стварно требала прати огласе, можда ћу да је и окачим, размислићу. поз

зашто ће морати? па нико га не бије по уши.

ја сам пазарио 5750 1гб вапор-х за 100еур и то је пуно, а сад кад видим цене... треба сви масовно да бојкотујемо и не купујемо ништа па ће мало смањити бахатост.

ја сигурно не узимам ниједно парче хардвера док ова пљачка не престане.

Tacno tako... ja upravo umem da se zainatim i ne kupim nesto uopste kad povilene tako... recimo hteo sam da uzmem logitech z2300 dok je imalo smisla i odustao...

Nazad
Vrh Dno