http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_5750/33.html
Essentially you can buy a HD 5750, overclock it to HD 5770 performance levels and party away the rest of the money.
Essentially you can buy a HD 5750, overclock it to HD 5770 performance levels and party away the rest of the money.
Ne svidja mi se ovakvo razmišljanje. Pa kupi 5770 pa nju klokuj i dodješ do... Naklokovane 5770(nemam pojma koje su kartice u tom rangu)
Ako mozes ovo malo da pojasnis... Zasto se menja situacija u korist 5750 u igrama , a u 3dmarku06 ima skor kao 4770? Manje se greje?Inace u 3Dmarku 5750 ima skor kao 4770, pa neces ti ceo dan da vrtis test nego igru (95% korisnika). A u igri se situacija menja u korist 5750.
Pozdrav!
Ako mozes ovo malo da pojasnis... Zasto se menja situacija u korist 5750 u igrama , a u 3dmarku06 ima skor kao 4770? Manje se greje?
5750 ima bolji skor i u 3DMArk-u a i u igrama isto bilo da je default ili klokovana.... 5750 ima vise shader-a i brzu memoriju i zato je bolja od 4770.

E odlican mali review sto si uradiosvaka cast,pogotovi mi se svidja sto je pc dolik moga,pa bi i rezultati tih kartica bili isti...a ne kao kad sam uzeo 4850 i pitam se sto u Crysis [npr] imam 5+fps manje nego svi testovi ...
Villy_Da_Man@
Super ti je ova druga ploca iz potpisa...
Nego jel ti smor da vidis 06 rezultate za 5770 na default za proc., nevidjeno me interesuje.
BTW lep post skroz i poz.
Kad je aca vec spomenuo kolicinu memorije na 5750, da li je stvarno moguce da trenutno ne postoji apsolutno nikakva razlika izmedju 512 MB i 1 GB verzije, ili je neko zeznuo stvar kad je radio testove na Benchu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari