Šta je novo?

5670 sapphire problem??

• Začetnik teme Začetnik teme ACAS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ACAS

Cenjen
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poena
169
nov kompjuter (kupljen pre manje od mesec dana) hoce da se zablokira tako sto na monitoru se pojavi cisto bela slika, ili neka druga boja (samo ta boja preko ceo ekran) ili ono prugice, i nereaguje na nista.. sumnjam na graficku jer se ovo nije pojavljivalo pre nje, mada ni graficka nije imala te probleme prvih par dana koliko se secam.. a ovo je pocelo ovih dana da se javlja, po recimo 2,3 puta dnevno.. sta moze da je u pitanju?? konfiguracija kompjutera mi stoji u profilu..

komp ceo sam kupio u radnji,imam celokupnu pisanu garanciju, a graficku od lika, koj mi je dao garanciju pisanu od win wina ali bez racuna, a na garanciji se vidi da je bila stara 20-tak dana..

jedino resenje je restart..:S:

ja sam primetio da se to javilo u igrici gta san andreas (totalno nezhtevna igrica), dok recimo u AvP 2010 nikad nikakav problem (mnogo zahtevnija igra od gta) , ali evo sada mi majka kaze da joj se 3 puta desilo dok sam ja bio napolju, a ona neigra igrice..

evo i ovo da dodam, cale je primetio da negori lampica za hdd tad kada se zakoci..

Poslednja izmena:
Jedan moj ortak je imao slican problem sa 5670 sapphire isto 512Mb.
Kod njega je bila neispravna kartica, zamenio je i to je to.

Dao ti je garanciju, ali ti nije dao račun. Pogledaj na sajtu winwin a to oko garancije, ali generalno važi da je bez računa garancija beskorisna, ili ti to već znaš, kad ističeš ?

cisto da napomenem (zato sto neznam dali vazi bez racuna), neznam dali vazi, on je izvadio iz konfiguracije, zato nije imao zaseban racun za nju, al ja sam mu trazio da mi da garanciju, i on je otisao sutra do win win i doneo mi.. oni mu napisali.. ima pecat..

znaci mislite da je kartica u pitanju??

Pardon, na garanciji pise FENIKS COMPUTERS..

Poslednja izmena:
Pa, 99 % da je karta, te pruge i boje su simptom. Pitaj ih da li će uvažiti garanciju. Sad znaš koliko je nezahvalno kupovati komponente od fizičkih lica, pogotovo grafičke koje su dosta nepredvidive po pitanju kvara. Svaka dobra škola se plaća :d

danas nisam primetio problem, nadam se da ga nece biti 🙂

Dakle nemogu da verujem ,cim sam izasao iz foruma, opet beo ekran, dakle strasno!!

Ps vidim da mi se i broj poruka smanjio sa 176 na 160, ovde, kako je to moguce??

I jos jedna stvar, dali moze da su u pitanju driver za graficku?? skinuo sam onaj koj je bio nov pocetkom aprila sa ATI sajta..

Hahaha, sad vidim da mi poruke pale na cak 152????

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno