Šta je novo?

5600x ili 5800x

Promeni ti kučište, majstore. Uzeo si kućište a ne vidiš da je akvarijum, zatvoreno skroz? Odakle će kuler da uzima svež vazduh? I posle se pitaš što ti je vreo procesor...

Jeste spectrum i napred ima 3 neka ventilatora njegova fabricka od kucista. Bios sam updejtovao na zadnji pre nego sto sam ubacio ryzen 5600x
Post automatically merged:

@jurodivi Otvoreno je kuciste sa strane, skinuo sam staklo, ako tu ne uzme svez vazduh, ne znam gde hoce onda 😂

Da mozes da stavis i 5x 360mm AIO ne znaci ti nista, kad je kuciste staklena basta. Recirkulise se vruc vazduh.

Pa sta mi preporucujete, da menjam kuciste a kasnije hladjenje ili oba sad, nisam imao problema sa ryzen 2700x(nije se grejao ovoliko)...

U pravu su Erik i Juro,
To kuciste je katastrofa.
Ako imas novca, uzmi oboje.

Turi Arctic 50.Za 50 evrića puna kapa.
I prebaci jedan vent pozadi da izbacuje vazduh.

Poslednja izmena:
Kuciste najbolje promeni prvo,

Najeftinije dobra opcija u domacim prodavnicama: FSP CMT 211 (ako ima u jednoj prodavnici, dolazi sa jednim ventilatorom),

Druga najbolje opcija:

SilentiumPC SG1V EVO TG ARGB (provereno ima u nekoliko, i mnogo bolja opcija za ne mnogo vecu cenu, jer dolazi sa 4 ARGB ventilatora i kontrolerom sa zadnje strane kucista)

Eventualno Raidmax EVOL (3 vent, isto kontroler), ali Silentium je bolji izbor

Drugari da ne otvaram novu temu, resio sam da promenim kuciste i uzmem hladjenje.
Sta mi vi preporucujete ?
Ova dva kucista sam izabrao:
Silentiumpc sg1v evo tg argb
CoolerMaster TD500 Mesh(bela verzija)
Ovo drugo je skuplje dosta, e sad dal vredi ??
Za hladjenje bih uzeo vodeno i da ima rgb, kad vec dajem pare da uzmem sve dobro.
Ovo sam gledao:
Msi mag coreliquid 360r

Nazad
Vrh Dno