Šta je novo?

56.56

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
930
56.56?

Da li su 56.56 detonatori "nezvanicni" cim ne postoje u arhivi drajvera na nvidia.com?
Odem jutros na abit.com.tw da pogledam "njihove" drajvere (znam da su isti kao nvidijini, ali hocu da mi pise "Abit Siluro GF4 Ti4200" umesto "NVIDIA GF4 Ti4200 🙂 ) i kao jedini izbor za GF4 nadjem 56.56. Rekoh sebi ajde, taman da sklonim ove 61.77 posto ionako nikakve vajde od njih jer se optimizuju za 6800 a i nema bugfixeva za starije kartice. Uklonim 61.77 (i sa Driver Cleanerom), stavim 56.56 i sve radi kako treba. Medjutim, na nvidia.com ni traga od njih (nego postoje 56.64, za koje pise da donose podrsku za DX9 i OGL 1.5, iako mi Everest prijavljuje da imam instaliran OGL 1.5 i sa 56.56)... ko je tu u stvari lud? 🙂

3dmark 2001 mi je veci za 300 poena nego sa 61.77, mada znam da benchmarci nemaju veze nego da treba da se oslanjam na igre - but then, nesto se i ne igram puno...

Rekao bih da je to verzija specijalno data Abitu, na njegovo licno prepravljanje i distribuiranje, pa je zato nema u arhivi nVidie...

E fala Bogu te mi neko odgovori 🙂
Jel si siguran u to sto kazes? Mislim, jedini proizvodjac koji nesto zaista i menja u drajverima je Asus (ubacuje podrsku za 3d naocare), svi ostali samo uzmu referentne drajvere od nVidie, promene imena kartica u .inf fajlu i okace na sajt...
Inace, u zadnjih par dana sam video jos dosta verzija drajvera na netu koji ne postoje na nvidijinom sajtu...

EDIT: Aha, evo ga nesto na Googlu: "Before you hit up the driver download page on NVIDIA’s website however, you should know that NVIDIA isn’t providing this driver directly to the public just yet. Instead, ForceWare 56.56 is only available from NVIDIA’s board partners, or at least that’s what we’ve been told. We looked on the websites for board partners ASUS, BFG, eVGA, MSI, PNY, and XFX but couldn’t find them. Therefore, think of this driver as a preview of things to come from NVIDIA rather than an official driver release."
Mada meni sve (obe igre) radi lepo...

Poslednja izmena:
Ma, odgovorio bih ti ranije, ali mi se Opera sj*bunila, pa sam bio ulogovan i izlogovan u isto vreme (ovo je najblizi opis, ne znam sta zapravo bi, nevermajnd).

Nazad
Vrh Dno