Šta je novo?

50% popusta

Zahtevan je prelaz na prepaid u istoj mreži ili kod drugog operatera?

Uvek zahtevam u istoj mrezi (treca obnova otprilike do sada guram isti princip).

Da ti nije to dezinformacija iz poslovnice?
Nije dezinformacija, već je na zahtevu za raskid pretplatničkog odnosa uz ponuđene opcije prelazak na pripejd (štikliran kvadratić) ili gašenje broja pisalo da je rok za realizaciju 15 dana, osim ako to nije nedavno promenjeno.

Nije dezinformacija, već je na zahtevu za raskid pretplatničkog odnosa uz ponuđene opcije prelazak na pripejd (štikliran kvadratić) ili gašenje broja pisalo da je rok za realizaciju 15 dana, osim ako to nije nedavno promenjeno.
Ne znam šta bi, pa ne odgovorih. Ja znam za opciju da piše 30 dana, a evo ovde i potvrde u vidu slike koju je neko na glavnoj temi postavio krajem januara, samo nekoliko dana pre moje prethodne poruke. Potpisom ovog zahteva potvrđujete da ste saglasni da isti bude realizovan tokom narednih 30 dana, bez obaveze Yettela da sačeka pun istek otkaznog roka. Isti broj se pominje i u prvom delu zahteva, i to se sve uklapa u citirane opšte uslove poslovanja s proleća 2024. Pominje se, doduše, i 15 dana, no to je rok za odustajanje od zahteva.

• Like
Reagovanja: uji
Meni ističe ugovor 1.3. i jednom su me zvali pre recimo 7 dana ali mi je gospođica pročitala sa sajta ponudu paketa bez ikakvog predloga nekih pogodnosti, nego kao hajde da produžiš. Koja taktika pali da se izvuče neki popust, da se prijavim na prepaid, ili da podnesem zahtev za prelazak u drugu mrežu? Da li da sačekam istek ugovorne obaveze pa da uradim jedno od ta dva kako bi me nazvali?

Meni ističe ugovor 1.3. i jednom su me zvali pre recimo 7 dana ali mi je gospođica pročitala sa sajta ponudu paketa bez ikakvog predloga nekih pogodnosti, nego kao hajde da produžiš. Koja taktika pali da se izvuče neki popust, da se prijavim na prepaid, ili da podnesem zahtev za prelazak u drugu mrežu? Da li da sačekam istek ugovorne obaveze pa da uradim jedno od ta dva kako bi me nazvali?
Podnesi u poslovnici zahtev za prelazak na pripejd. Brzo ce te zvati. Kazi cuo si da daju 12x1 din i 12x50 posto za Y30. Ja sam zavrsio pre 20tak dana. Ja sam bio spreman da pređem kod drugog operatera.

Posle zahteva za prelazak na prepaid, dobio sam 6 meseci po dinar i 18 meseci 50% popusta.

Nazad
Vrh Dno