Maler BG, samo ti znas sta tebe zadovoljava, ako ti je taj logi super, uzmi ga i ne razmisljaj. Eto npr, moj ortak kupio xoro 5.1 sistem za 10k dinara, posle 5 minuta me bolela glava...zvuk je kao zilet koji seche mozak...odvratno odvratno odvratno...ali njemu je to do jaja i on se odushevio. Samo ga obavezno dobro poslusaj. I naravno, zvuchna karta od 20-30e kolje integrushe... (za novije integrushe stvarno nisam upucen)...
Shto se tiche kombinacije sa av-om, i ja sam takodje za tu varijantu, i imam tu varijantu, i zadovoljan sam...eventualno bih zamenio kutije poshto su teshki horor. Kao shto Vlada reche, a mogu da potvrdim, sub i te kako ima smisla u 5.1 sistemima, poshto sateliti ubiju utisak basa...Za filmove znachi, ali i za stereo signal koji se procesuje kao 5ch (ne pricham o kojekakvim budzevina efektima, nego chisto npr, stereo front, 50% snage stereo rear, centralni mono signal) zna da ima prilichno dushe, i podigne zvuchnu scenu na vishi nivo, koji prevazilazi ono shto bi bilo potrebno platiti za stereo sistem da bi se dobilo takvo neshto...shta bi mi srbi nego da krpimo i pravimo neshto iz nichega.