Šta je novo?

5.1 windows 7 problem - 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Wudlock

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2008
Poena
301
Imam genius 5.1 sistem zvucnike i zvucnu Trust 511, 5.1 sound expert digital surround. Instalirao sam win 7 i sada mi rade samo 4 zvucnika (prednja dva i zadnja dva). Woofer i central ni da pisnu. Skidao sam raznorazne drivere sa neta puna dva dana i nista, uvek ista prica. Chipset je cmi 8738/pci-6ch-my, skinuo sam i njegove drivere ali nista ne pomaze. Molim vas ako znate resenje za ovaj moj problem odgovorite mi jer sam vec pred nervnim slomom :)

Je l imaš integrisanu zvučnu?
Jesi podesio u Windows-u 5.1?

Drugar,
moj zadnji post u mojoj temi ovakvoj kaze kako sam resio. Nadji drajver na netu za zvucnu ali uz nju nadju i programcic dolby nesto i njime ukljucujes bass. Ili programcic koji ide uz tvoju zvucni znaci mora da ide nesto cime se podesava, jer zvucne ne prihvataju windowe podesavanja.

Poslednja izmena:
Drugar,
moj zadnji post u mojoj temi ovakvoj kaze kako sam resio. Nadji drajver na netu za zvucnu ali uz nju nadju i programcic dolby nesto i njime ukljucujes bass. Ili programcic koji ide uz tvoju zvucni znaci mora da ide nesto cime se podesava, jer zvucne ne prihvataju windowe podesavanja.

Za zvucnu sam nasao samo driver za vistu 32 bit koji ne radi jer trazi 64 bita, a za win 7 i nema drivera. Od programcica ide audiorack, ali ni njega nema u 64 bitnoj verziji i koji god da sam skinuo ili ne radi tj ne moze se instalirati ili je prica ista (rade samo 4 zvucnika).

Nema razloga da se dize milion tema o W7. Postoje dve jako sadrzajne, jedna za softver a druga za hardver.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno