Šta je novo?

5.1 vs 2.1 do 80-100e?

Z1000

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
319
Hteo sam uzeti neki sistem do stotinjak evra. Koristim laptop, a zvucnike bih koristio ponajvise za pustanje muzike i po koji film. Zanima me da li je Logitech X-540 dobar izbor ili ih nema smisla uzimati ako ce biti prikaceni na laptop/TV. Naravno, kad dodje novi desktop necu menjati sound system, ali ako ce laptop iz profila (Lenovo G560) biti overkill za te zvucnike onda ne bih bacao pare unapred. Da li su dovoljno jaki za sobu od npr 20-30 kvadrata, u kojoj ima 10ak ljudi koji caskaju. Kakav je kvalitet samog zvuka, cistina, jacina?

Drug koristi neki 2.1 krsh i em su neki sklj zvucnici (marka), em su stari i to ne zvuci nikako. Koliko sam skontao po YTu X-540 izgleda da bas fino zvuci, ali mnogi zameraju kratke kablove, moze li se to produziti da zvucnike mogu ovako da postavim ili su previse slabi za takvu postavku, te je nebitno kako ce stajati?

speaker-placement.jpg

Ne razumem se bas u ovu tematiku, ali volim dobar zvuk. Ne ocekujem cuda za 100e, ali sad trenutno nema vise pa se nadam da ce neko pomoci :) Mogu i neki drugi predlozi, znaci best buy do 100e. Odnosno 110-120e koliko vidim da su ovi.

Nazad
Vrh Dno