Šta je novo?

5.1 sustav

Neno

Čuven
Učlanjen(a)
01.11.2002
Poena
619
Imam 5.1 live! zvucnu karticu od creative labs-a pa me zanima koji bi saround sustav zvucnika bio najbolji za ovu karticu, odnosno koji bi najbolje izvukao iz ove zvucne?

Samo uzmi sto bolji sistem. To sto je u pitanju Live 5.1 nema nekog posebnog znacaja u smislu "uparivanja" i "izvlacenja" maksimuma iz bilo kog seta zvucnika. Moj izbor za ne preterano velike pare bio bi Altec Lansing 5100 (sada u oznaci ima i E - Enhanced, iako nista nije poboljsano). Logitech koji je pribliznog kvaliteta je skuplji i ne zasluzuje cenu.

Ja imam neke krdzave Philips zvucnike, zvuk je fenomenalan! Uzmi bilo koji sistem, sve jedno ti je...

Poz :wave:

E Liquid al' si odgovorio coveku..... :d :d
Neno uzmi bilo koje do 100e, sve preko toga bi bilo bacanje para.. Creative, Altec Lansing. Logitech X-530 npr bi bio moj izbor...

Marti Misterija je napisao(la):
Neno uzmi bilo koje do 100e, sve preko toga bi bilo bacanje para.. Creative, Altec Lansing. Logitech X-530 npr bi bio moj izbor...

cena je povoljna pa me zanima kako radi ako neko ima?

da li bi izvukao vise sa 6.1 ili 7.1 zvucnicima? Ili ne bih nista dobio s njima?

Marti Misterija je napisao(la):

Ozbiljno, subwoofer izgleda ko qrac, sateliti su ko gajde, a zvuk je super :D

Poslednja izmena:
Taj Mercury ht-6200 je na netu ocenjen ocenom 8(1-10),odlicno izgleda,kvalitetne izrade, e sad o kvalitetu zvuka naravno ne treba preterivati ali za te pare(~45 evra),nema boljih.Kad bolje razmislim i nema jeftinijih:)

Altec, Creative, Logitech ... nista vise ne vredi kupiti. Do 100 eura ima fin izbor.

Nazad
Vrh Dno