Šta je novo?

5.1 slusalice,where?

damirbaj

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.01.2004
Poena
349
ne mogu nigde da nadjem Genius-ov model 5.1 slusalica,iako ga je do nedavno bilo na par mesta,ima samo Zalmanove i to vrlo retko,pa me zanima ako neko zna neku radnju gde bi mogao naci solidan izbor 5.1 slusalica,nek mi javi...
pcberzu i google sam prevrnuo,nisam nasao nigde...

brate ja sam ih pre par dana video u Bel Computersu Banovo brdo!!!

Genius 5.1

Imaš u Piramidu na Sajmu Zalman 5.1 koje su nešto kvalitetnije a koštaju oko 45€.

Samo ih zovi da vidiš da li ih trenutno imaju...

u Bel Computers-u nisu ni culi za 5.1 slusalice...jesi siguran da nisi pomesao sa zvucnicima?
a sto se tice Zalman-a,cuo sam neke lose stvari o njima,pa preskacem taj model...

Ja kupio Ozaki 5.1 slusalice u martu i to u nekoj radnji na Karaburmi, pored garaze GSP-a (info) i nevidjeno sam zadovoljan... Bile su oko 40-45 eur.

Drugim recima, probaj da ih iskopas.

Izvinite, ali jace je od mene... :)

A sta je to 5.1 kod slusalica??? :trust:

Pogotovo me ono .1 zanima! :trust:

brate..........onda sam se istripovao... sorry

Ma zove se to tako, ali... :S:

pa kao nekoliko malih zvucnika sa obe strane koji simuliraju 5.1 zvuk a "woofer" vibrira (opcija)

. ja bih pre uzeo neke dobre OBICNE slusalice ( imam altec ahp 512 ali ima i boljih )

nasao sam neke SpeedLink-ove Medusa 5.1 slusalice,koje po opisima cene vise i od Zalmana i od Geniusa,tako da cu uzeti ove...
hvala svima na trudu anyway...

Video sam te geniusove slusalice u prodavnici gde prodaju cd-ove i dvd-ove u podzemnom prolazu kod Doma omladine
Moze li kada kupis te Speedlink sluske da napises neka iskustva sa njima?Jer imaju externi dekoder?
Licno bi uzeo Ozaki, cuo ih i odlicno zvuce, ali ne mogu nigde da ih nadjem...da li ih je neko negde video?

ok opisacu ih cim uspem da ih podesim, dakle zna li neko na koliko staviti (otprilike) na skali 1 - 10 rear,front,center i bas/subwofer/vibration...

jos jedno pitanje,ispravno mi radi rear deo tj kad ukljucim creative testing kad kaze rear left cuje se samo taj deo,a kad probam na front deo front left se cuje i levo i desno umesto samo levo,isto i kod front right?

Nekad je bilo Koss slusalica koje su bas rasturale, ima li ih sad negde kod nas?

I kakvi su utisci sa tim SpeedLinkovim slušalicama? Kakve su za slušanje muzike?

Mare je napisao(la):
Nekad je bilo Koss slusalica koje su bas rasturale, ima li ih sad negde kod nas?
Uvozio ih je TM Computers ali je firma ugašena a Džela (vlasnik) trenutno u Čikagu... Ne znam da je neko preuzeo.

ZorMi je napisao(la):
Uvozio ih je TM Computers ali je firma ugašena a Džela (vlasnik) trenutno u Čikagu... Ne znam da je neko preuzeo.

Od nedavno 4audio.

napisacu utiske uvece,tek da istestiram sve...i dvd filmove i igre i muziku...

nisam nesto zadovoljan...dobre su za DVD filmove i za igre,ali za muziku su slabe...a sto se tice igra i filmova pre svega akciono orijentisani...
bolje da sam uzeo neke obicne kvalitetne slusalice oko 8ooo + Creative X - Fi...

uzmes neke Philips ili Pioneer, ima da skaces od srece, kakav bre ozaki i varijante, 5.1 u slusalicama je glupost, nemas centralni zvucnik :p

Neka mi neko odgovori gde mogu da kupim Speed Link Medusa 5.1 slusalice? Nedavno sam ih cuo i ostavile su me bez daha.

Nazad
Vrh Dno