Šta je novo?

5.1 sistem

stefan1km

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2010
Poena
169
Moze li neko prosto i jasno da mi objasni kako da namestim na kompjuter zvucnike , da stalno salju zvuk na svim zvucnicima?
Imam Xwave 5.1 sistem , rade mi stalno levi desni centralni zvucnik i wofer, 2 antene nece , samo kad gledam film namesten 5.1 sistem ili test kad radim na realtek=u inace sve ostalno pusta samo na ova 3 zvucnika , 2 samo tiho suste , postoji li resenje za taj problem ?

Nije to problem, nego ti nije podeseno da ti stereo zvuk upmixuje na 5.1. Imas tu opciju u control panelu realteka, mislim da se zove speaker fill, pa je ukljuci.

imaш je ako imaš realtek integrušu i windows 7 . ako imaš xp, moye saučešće, kupi još kilo rama i instaliraj sedmaju ... ju vi lav it .

odi na temu "x-fi na realtek" ili nešto slično ... postavio je neki majmun na ovom forumu . budala neka...

u principu, trealo bi da bez ikakve muke namestiš svoj željeni surround ugodjaj za kratko vreme , i ne bi trebalo da ima ikakvih hardverskih problema. sve radi iz kutije .... za dodatna oobjašnjenja bi trebalo da me sačekaš par sati... do deset sati ... jer sam sad pijan kao dupe .

imaш je ako imaš realtek integrušu i windows 7 . ako imaš xp, moye saučešće, kupi još kilo rama i instaliraj sedmaju ... ju vi lav it .

odi na temu "x-fi na realtek" ili nešto slično ... postavio je neki majmun na ovom forumu . budala neka...

u principu, trealo bi da bez ikakve muke namestiš svoj željeni surround ugodjaj za kratko vreme , i ne bi trebalo da ima ikakvih hardverskih problema. sve radi iz kutije .... za dodatna oobjašnjenja bi trebalo da me sačekaš par sati... do deset sati ... jer sam sad pijan kao dupe .

Haha dobar si , hajd pogledacu , a mogo bi da ti dam teamviewer pa da pogledas , bas sam cacko sve podesim , kad pustim muziku opet isto

Može pivo ! :wave:

Nazad
Vrh Dno