Šta je novo?

5.1 ozvučenje???

vlada13

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2003
Poena
620
Ljudi intersuje me koji su zaista dobri 5.1 zvučnici?
Ne treba mi da pomera temelj qće, ali mora da se lepo, jasno i glasno čuju i kada se odvrnu do daske. Preporučljiva je i cena ako znate.
E da, jel ima možda neko šemu za 5.1 pojačalo pa da uporedim sa cenom gotovih zvučnika i da uporedim karakteristike.
Ajd hvala!ctp;

Od Logitech Z-680 bolje tesko da ima, zato je i cena full 🙂

Ako ne zuris previse, sacekaj sledeci broj Digitala. Spremamo veliki i jako interesantan test zvucnika. Fora je sto nece biti samo subjektivnog testa (ovaj "zvuci" dobro), vec cemo raditi i odredjena merenja. Takav test, koliko ja znam, do sada nije bio u domacim kompjuterskim casopisima.

Panta je napisao(la):
Ako ne zuris previse, sacekaj sledeci broj Digitala. Spremamo veliki i jako interesantan test zvucnika. Fora je sto nece biti samo subjektivnog testa (ovaj "zvuci" dobro), vec cemo raditi i odredjena merenja. Takav test, koliko ja znam, do sada nije bio u domacim kompjuterskim casopisima.
Svaka cast.
Posle xxx apela bilo je krajnje vreme da to neko odradi.
cheers

OKI
Javni kad izađe test

Panta je napisao(la):

Znam da nije mesto ali i ja moram da pohvalim ovu "akciju" jer sam skorije planirao da uzimam neshto besno a znam da testova "nema" 🙁
Svaka chast

Bilo je krajnje vreme.

Nazad
Vrh Dno