Šta je novo?

5 Година од изласка Operation Flashpoint-a

Bolelo je i pre 5 godina, a ovo ce da bude otpadanje udova uzivo burazeru! :-devil-:
Gledajte samo tu exploziju! Radniche, nema nama bela dana kad ovo izadje! Sreca Sreca Radost, Sreca Sreca Radost, Sreca Sreca Radost, Sreca Sreca Radost, Sreca Sreca Radost, Sreca Sreca Radost, Sreca Uzivancijaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Bice to godina boooolnih raskida!

Pa tako ti je to! To i mene ceka! Nije ni meni drago, ali...

Kron je napisao(la):
Ali nema veze, bar su nam uputili kompliment da smo hrabri!
Meni se i dan danas čini da tu stvari nisu bile baš... najravnopravnije. Ipak, nama je lag bio oko 300 ako se dobro sećam, dok je njima bilo mnogo manje, reda 30.
Mislim, za neke stvari koje su se dešavale nije postojalo neko razumno objašnjenje. Dobri su Hrvati, to svakako, ali ni mi nismo toliko loši.

Atvaizd011.jpg

Marko37 je napisao(la):
Meni se i dan danas čini da tu stvari nisu bile baš... najravnopravnije. Ipak, nama je lag bio oko 300 ako se dobro sećam, dok je njima bilo mnogo manje, reda 30.
Mislim, za neke stvari koje su se dešavale nije postojalo neko razumno objašnjenje. Dobri su Hrvati, to svakako, ali ni mi nismo toliko loši.
Ma daj Marko :d ,gde smo bili dobri...haha...pošto smo igrali u Veteran modu gde nema pogled iz trećeg lica,nišana,mapa "M key" je prazna,...i sam znaš kako je teško snaći se u multiplay meču!. Ja sam se sada navikao ali onda...to je stvarno bilo smešno...haha... :smash:

Ko je kod onog drveta?,jel ono naš ili njihov?, gde ste?, ja sam kod kuće levo od ove velike?, gde smo sad?, gde su oni?....hahaha...totalno smo bili izgubljeni...:crash:

Da, ali kad smo bili u bliskoj borbi, ono kad izlazimo iza nekih zgrada, secam se da nismo mogli ni da privirimo, već smo bili mrtvi. Znači samo malo izađem i gotovo. E sad, ako su oni sa petoricom uspeli da pokriju sve izlaze, i da imaju takve reflexe, onda stvarno nemam šta da kažem.

To poslednje je izgledalo ko neka CS ispraksiranost. Zato sam zatrazio da odigramo nesto na vecem polju sa tenkovima; ma kakvi - i to su znali, ne tako vesto, ali ipak smo i tu pukli.

Radnik je napisao(la):
Mene više brine kako će moja devojka sve to podneti! :D

Ima rešenja - oženi se i neće te ostaviti :-devil-: :-devil-: :-devil-: Jeli... a sad jedno konstruktivno pitanje za tebe Ivane: A gde će moći da se kupi original? MIslim, EXTREME je prodavao OFP, ali ne znaju da li će uopšte nabavljati AA...

aaaahhh...secanja na davne bitke mi nagone suze na oci...srce mi se steze a slike poginulih saboraca mi prolecu pred ocima.upadanje u sela, ubijanje neduznih civila,divrzije,kokanje ruskih bandita...sve su to lepe uspomene i davna vremena. ali blizi se dan kada ce mo ponovo morati da obucemo uniforme, uzmemo oruzje i stavimo zivot na prvu liniju odbrane amreicke demokratije.
:d :d :d

Zaboravio si da pomenes senlucenje kraj sanduka sa municijom! :banana::bottle::eyebrows::beer:

Ima rešenja - oženi se i neće te ostaviti :-devil-: :-devil-: :-devil-: Jeli... a sad jedno konstruktivno pitanje za tebe Ivane: A gde će moći da se kupi original? MIslim, EXTREME je prodavao OFP, ali ne znaju da li će uopšte nabavljati AA...
...Sale,sve zavisi ko će biti izdavač!, ja da imam registrovanu firmu ja bih moga biti distributer za Srbiju ...:type: ili (postoji mogućnost) da preko sajta, online, prodajem igru u dogovoru sa BIS-om ;)

Karte su otvorene...:whip:

Evo malo da osvežim temu! :D

Multuiplayer demo se očekuje za nekih petnaestak dana a izlazak igre za trideset dana...

Prilozi

• 78.jpg
    78.jpg
    190.8 KB · Pregleda: 88
  • 77.jpg
    77.jpg
    256.9 KB · Pregleda: 81
  • 82.jpg
    82.jpg
    142.9 KB · Pregleda: 76
  • 83.jpg
    83.jpg
    212.1 KB · Pregleda: 64
Poslednja izmena:
Ovo super izgleda, ali to nije ni toliko bitno, ako poprave bagove OFPa i jos dodaju ponesto novo bice puna kapa... Verujem Bohemiji i jedva cekam demo.

Rintam za novi komp. Bice tu i rasprodaje stvari iz kuce, mozda i sitnog kriminala, no bitno je imati AA u kuci.

Konacno da i taj dan docekam :) Bojim se i da cu ja nesto rasprodati :)
Treba mi info gde ce se moci kupiti ovde u Srbiji ORIGINAL !

Obicno u Platou nabavljam takve stvari

Obavezno original... Ovo je "A must have"... Izace i kod nas naravno... posto je potpisan ugovor sa izdavackom kucom "505" (s crtom :D )
I'm still waiting for confirmation but the information I've received is that the 505 deal includes: South Africa, Japan, Australia & New Zealand amongst other countries, full list is:

United Kingdom, France, Italy, Spain, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Netherlands, Belgium, Luxembourg, South Africa, Australia, New Zealand, Iceland, Ireland, Andorra, San Marino, The Vatican City, Greece, Portugal, Croatia, Serbia & Montenegro, Bosnia, Slovenia, Lichtenstein, Cyprus, Malta, Turkey, Japan.

Izvor zvanicni forum AA

Stvarno je OF bio jedinstven, odigrao i Red Hammer, posle mi zagubili diskove :mad:
Ali sada nije bitno i ceka sa nastavak.

Zalosno po mene sto osim OFP nisam ni jednu igru igrao ... Sve su mi nekako bezveze ... Ova igra je koliko toliko dosta realna(osim one jednostavne upotrebe vozila) :)
Previse sam probirljiv ... godine ...

Zalosno po mene sto osim OFP nisam ni jednu igru igrao ... Sve su mi nekako bezveze ... Ova igra je koliko toliko dosta realna(osim one jednostavne upotrebe vozila) :)
Previse sam probirljiv ... godine ...
Žalosno!? :D ,to je dobar znak što ne igraš druge wannabe ratne igre, BF2 , Ghost Recon3, Mohha, CoD, i slične...(naravno ukusi su različit!!!!), ali ja ne znam ni jednog hardcore OFP-era da igra nešto drugo.

A što se tiče realnosti i godina, ništa čudno, ja već sada ne mogu da igram čak ni u OpF-u neki CTF ili CTI ili TDM, možda ponekad...ali COOP bez respaw-na , pa bez inikatora na mapi, bez crosshair-a i tako to...samo kompas i tvoj odred, e to je vrhunac realizma...boli me da li sam ubio njih 1000 ako misija nije izvršena!, i džaba ti metkova i bombi ako onaj do tebe nema isto toliko ;) ...da ne pucaš kao mentol čim vidiš nekoga na 300m, otkrivanje položaja jel,...i tako.

Armed Assault će biti sjajna timska igra...verujte mi...ja već sada sa svojim odredom igram Flashpoint coop(bez respawn-a) po 180minuta!!! :crash:

Po meni je respawn i jurnjava za zastavice besmislena...ubiješ nekog, on se pojavi posle 30 sekundi negde drugde...ma daj!, gluposti...

Poslednja izmena:
Da a to sto skinete crosshair je vrhunac realizma?:trust:
Bas obratno, kad nosis pusku u rukama, i pucas "sa kuka" tacno znas dje meci idu, nisi toliko precizan kao kad je stavis u rame ali ni toliko neprecizan kao kad nema crossa.....isto vazi za pistolje, ko je pucao iz pravih pusaka i pistolja zna sto pricam:wave:

Sve zajedno je vrh realizma, u igrama naravno!, a moraš priznati da je mnogo teže nišaniti metu, u igri, bez crosshair-a(2) a da pri tome ne pucaš na nekih 200m, jel da?. Druga je stvar da dok pucaš pa vidiš gde padaju meci.
Isključivanje crosshair-a tera da koristiš pravi nišan, jel, ironsight(3), dok korišćenjem crossa pozicioniraš odmah na metu što je bezveze!.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    97.9 KB · Pregleda: 75
  • 2.jpg
    2.jpg
    100.3 KB · Pregleda: 69
  • 3.jpg
    3.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 59
Bas obratno, kad nosis pusku u rukama, i pucas "sa kuka" tacno znas dje meci idu, nisi toliko precizan kao kad je stavis u rame ali ni toliko neprecizan kao kad nema crossa.....isto vazi za pistolje, ko je pucao iz pravih pusaka i pistolja zna sto pricam:wave:

Bio sam vrlo dobar/odlican na gadjanju i AK47 i pistolj, ali nemam pojma o cemu pricas....jedino ako ti imas urodjen bullit time pa usporavas metke.... :):):)

Nazad
Vrh Dno