Mene više brine kako će moja devojka sve to podneti!Kron je napisao(la):Radniche, nema nama bela dana kad ovo izadje!
pregrizo jezik dabogda! :dKron je napisao(la):Bice to godina boooolnih raskida!
Meni se i dan danas čini da tu stvari nisu bile baš... najravnopravnije. Ipak, nama je lag bio oko 300 ako se dobro sećam, dok je njima bilo mnogo manje, reda 30.Kron je napisao(la):Ali nema veze, bar su nam uputili kompliment da smo hrabri!
Ma daj Marko :d ,gde smo bili dobri...haha...pošto smo igrali u Veteran modu gde nema pogled iz trećeg lica,nišana,mapa "M key" je prazna,...i sam znaš kako je teško snaći se u multiplay meču!. Ja sam se sada navikao ali onda...to je stvarno bilo smešno...haha... :smash:Marko37 je napisao(la):Meni se i dan danas čini da tu stvari nisu bile baš... najravnopravnije. Ipak, nama je lag bio oko 300 ako se dobro sećam, dok je njima bilo mnogo manje, reda 30.
Mislim, za neke stvari koje su se dešavale nije postojalo neko razumno objašnjenje. Dobri su Hrvati, to svakako, ali ni mi nismo toliko loši.
Radnik je napisao(la):Mene više brine kako će moja devojka sve to podneti!![]()
...Sale,sve zavisi ko će biti izdavač!, ja da imam registrovanu firmu ja bih moga biti distributer za Srbiju ...:type: ili (postoji mogućnost) da preko sajta, online, prodajem igru u dogovoru sa BIS-omIma rešenja - oženi se i neće te ostaviti :-devil-: :-devil-: :-devil-: Jeli... a sad jedno konstruktivno pitanje za tebe Ivane: A gde će moći da se kupi original? MIslim, EXTREME je prodavao OFP, ali ne znaju da li će uopšte nabavljati AA...
I'm still waiting for confirmation but the information I've received is that the 505 deal includes: South Africa, Japan, Australia & New Zealand amongst other countries, full list is:
United Kingdom, France, Italy, Spain, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Netherlands, Belgium, Luxembourg, South Africa, Australia, New Zealand, Iceland, Ireland, Andorra, San Marino, The Vatican City, Greece, Portugal, Croatia, Serbia & Montenegro, Bosnia, Slovenia, Lichtenstein, Cyprus, Malta, Turkey, Japan.
Žalosno!?Zalosno po mene sto osim OFP nisam ni jednu igru igrao ... Sve su mi nekako bezveze ... Ova igra je koliko toliko dosta realna(osim one jednostavne upotrebe vozila)
Previse sam probirljiv ... godine ...
Sve zajedno je vrh realizma, u igrama naravno!, a moraš priznati da je mnogo teže nišaniti metu, u igri, bez crosshair-a(2) a da pri tome ne pucaš na nekih 200m, jel da?. Druga je stvar da dok pucaš pa vidiš gde padaju meci.Da a to sto skinete crosshair je vrhunac realizma?:trust:
Da a to sto skinete crosshair je vrhunac realizma?:trust:
Bas obratno, kad nosis pusku u rukama, i pucas "sa kuka" tacno znas dje meci idu, nisi toliko precizan kao kad je stavis u rame ali ni toliko neprecizan kao kad nema crossa.....isto vazi za pistolje, ko je pucao iz pravih pusaka i pistolja zna sto pricam:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari