Šta je novo?

5 Година од изласка Operation Flashpoint-a

@Radnik
Ona kuca na prvoj slici - e toliki krug bi trebao da stoji kao crosshair kad ti puska nije u ramenu, da otprilike znas dje je a ne da nagadjas, da ti sluzi samo za bliske susrete - zato mislim da je bez icega nerealnije
Naravno i ja sam protivnik originalnog ali ko jos njega koristi na 100+ metara? Ja nisam

@bansek
To ti je da mozes da pogodis metu velicine jedne trafike na 10m kao uvjezbani vojnik bez stavljanja puske u rame tj. nisan uz lice, ako to ne mozes upucaj se odma:)

Poslednja izmena:
Radnik

Bas tako ! Musica,sat i kompas ...

Ja samo volim igre koje su napravljene da budu teske i koje su jako slicne realnim uslovima ... Sta da kazem nego da sam se od prvog dana jako navukao na OFP ... Rekao sam sebi da cu novi kom kupiti kad izadje AA kako ne bi bio uskrecen tim zadovoljstvom :) I naravno original !

Pokusao sam da kupim original OFP ovde u Novom Sadu ali jos nisam naleteo :(

ne strpljivo cekam novo izdanje OFP :wall:

Da a to sto skinete crosshair je vrhunac realizma?:trust:
Bas obratno, kad nosis pusku u rukama, i pucas "sa kuka" tacno znas dje meci idu, nisi toliko precizan kao kad je stavis u rame ali ni toliko neprecizan kao kad nema crossa.....isto vazi za pistolje, ko je pucao iz pravih pusaka i pistolja zna sto pricam:wave:
Upravo tako: u realnom zivotu ces znati bar otprilike gde ti je puska uperena u slucaju gadjanja sa boka - zato u igri sluzi crosshair. Ako nema crosshaira ti u igri mozes samo da se pitas gde li je tvoja cev uperena (pre nego sto zapucas pa vidis rezultate), jer je u igri puska uvek "nacrtana" isto, ne dajuci ti bilo kakav osecaj gde je uperena, za razliku od situacije u realnosti gde si uvek svestan kako je drzis. Naravno, crosshair je u OFP nerealno "tacan" i moze se "zloupotrebiti" umesto musice, te se zato slazem sa Nikolom da bi morao biti mnogo veci, da ti samo okvirno nagovesti gde ce tvoji meci odleteti.

Cini mi se da ovde krece trazenje dlake na jajetu... Jos ako pocnete da trazite realno vidno polje od 120%, gde ce biti kraj? Miris napalma rano ujutru?

Vrh Dno