Šta je novo?

4x1 GB

Hmm koliko znam 2 x 4GB ne postoji,odnosno ne postoje moduli od 4GB, mislim da ti je najbolja kombinacija 2 x 2GB pa onda kasnije dodas josh 2 x 2GB i eto lepih 8GB a tacno imash 4 slota.
Sto se brzina tice razlika izmedju 800 i 1066 nije velika tipa 5% u realnom radu a dosta je skuplja,jedino ako neces da overklokujes pa ti treba 1066+ da teras ram josh vise.

poz

Ovaj link koji si stavio ti se odnosi na 4 modula od po 1GB, a ne jedan od 4GB...ne znam ni ja da li ima 4GB modula, ali opet moja ploča podržava 16GB memorije :zgran:

Najbolja je razlika u nazivu topika i teksta koji se nalazi u njegovom pitanju :d
Sačekajmo da se vrati pa da stvarno vidimo na šta je mislio jer ovih dana je bilo dosta konzumacije alkohola pa lako može greška da se napravi :D

Poslednja izmena:
Kada smo već u off-topic-u... Ni meni nije jasno kako to trenutno ima "0" postova!?!? :d

Elem, 4 x 2GB 1066 MHz neće moći na AMD platformi, jer njihovi kontroleri na taktu od 1066 MHz ne podržavaju više od jednog modula po kanalu.

Ako je u pitanju Intel ja bih uvek pre išao na 4 x manji, nego na 2 x veći moduli. Barem sada trenutno tako stoje stvari. Moduli veće gustine su obično dosta sporiji i osetljiviji na razne smetnje. Mada... to je neki moj trip. ;)

E da vam ne bih ponaosob odgovarao....video sam da sam pogresio u nazivu teme...i video sam da sam postavio pogresan link, naravno mislio sam na jedan modul od 4 GB.
Au ne verujem, ovde ima ljudi koji samo cekaju da komentarisu druge, kao nas iva :d

@mhz - hvala puno, to me je interesovalo :wave:

@magick - hvala! ;)

@zendraqla - taj fazon! ;)

Nazad
Vrh Dno