Cao drugarui. Planiram da majci uzmem neki smartphone. Do sada nije koristila tako nesto. Kao sto i pretpostavljate za neku stariju osobu nije nesto preterano bitno da ima ko zna kakva cudesa i ludila mozga ves da to sto ima radi tecno i fluidno bez bagova i kocenja (jer cim nesto zabaguje oni odmah to bacaju iz ruke misleci da su nesto sje**li). Recimo da lepo tera ove komikacijske app (wa, viber, skype), par nekih novinskih app za citanje vesti, malo surfa, solidna kamera. Tako to. Nista posebno, nista hc upotreba, igrice i druga cudesa. Sad nekim sistemom eliminacije dodjoh do 4s. Svidja mi se isto to sto je jako kvalitetno odradjen i prilicno lep telefon i kompaktnih dimenzija. Sad me zanima i vase misljenje kako bi to sto sam ja zamiio radilo u praksi? Koliko znam 4s ima i najnoviji iOS pa nece biti problema sa podrskom i plaplikacijam jos dugo vremena. Jel sam u pravu? I kako radi ios 9 (ili koji li je sad vec aktuelan) na 4s? Nije li "pretezak" za njegov hardver? I isto je bitna barerija. Mislim znam ja da baterija nece drzati kao na dumb telefonima, ali da bar ne trci svaki dan po dva puta da ga puni. Da na pomenem da u njenom paketu nema neta tako da ce mob raditi samo na wi fi, kada je u dometu. I ako se odlucim za kupovinu, moze li neki savet...tipa sta je to x sim ili kako li se vec zove (ima jos nesto slicno sto sam cuo, ali ne zamerite, nisam upamtio). Kako se radi JB? Da li to mogu sam kao root na androidu recimo i koliko je komplikovano? I tako...imao bih jos dosta pitanja jer se nisam do sada sretao sa iphone-om i ios-om, koristio sam samo android i win (mozda je i to razlog zasto naginjem ka 4s, da se i ja poigram malo po nekad
), ali otom potom. Svaki savet je dobrodosao. Hvala.
Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока