Šta je novo?

4K Blu-ray diskovi

Stigla 4 paketa sa rarewaves, svi poruceni 5. Juna. Danas zvali iz poste da dodjem da uzmem. Nije bilo nikakve carine. Cisto iskustvo ako neko naleti na temu

Oho, znači vratili su dostavu za Srbiju?

Ala ću sad da se nakupujem diskova, vidim da imaju i akciju na neke filmove, gde ako kupiš dva diska, dobiješ po jeftinijoj ceni, 2 za 30£. Pa eto, ako ima ljubitelja, možemo da uzmemo neke diskove, podelimo dostavu i uštedimo

Oho, znači vratili su dostavu za Srbiju?

Ala ću sad da se nakupujem diskova, vidim da imaju i akciju na neke filmove, gde ako kupiš dva diska, dobiješ po jeftinijoj ceni, 2 za 30£. Pa eto, ako ima ljubitelja, možemo da uzmemo neke diskove, podelimo dostavu i uštedimo
Vidi i sutra na amazonu da li će biti nekih akcija. Na 30£ +, jedan film ispadne oko 18e, bez poštarine. Plus možda carina :D

Naručih 2001:A Space Odyssey i Shining 4K Blu-ray preko Rarewaves-a, izašlo me 34£ sa dostavom. Videćemo koliko će trebati da stignu do Srbije.

Naručih 2001:A Space Odyssey i Shining 4K Blu-ray preko Rarewaves-a, izašlo me 34£ sa dostavom. Videćemo koliko će trebati da stignu do Srbije.
meni su stizali za 3-4 dana pa do mesec dana nekad, bez pravila
Pozitivno iznenađenje videti ovakvu temu, ja sam juče baš pokupio ovaj set:
1752069298880.png
Imam već 150ak filmova, većinski Evropski i Azijski, sad je već vreme za pauzu malo i kao prioritet uzeti bolji TV i ozvučenje

Je l neko naručivao od film-game cz? Pisao sam im na mejl, odgovorili su da stiže sve u Srbiju kroz 3-4 dana, pa čisto da potvrdim ako je neko uzimao?

Svakako sam već naručio 3 filma da isprobam, jer ne mogu da čekam: Interstellar, Matrix (prvi), Se7en.

Imaju dosta dobrih special edition kutija, kao i steelbook-ova.

Je l neko naručivao od film-game cz? Pisao sam im na mejl, odgovorili su da stiže sve u Srbiju kroz 3-4 dana, pa čisto da potvrdim ako je neko uzimao?

Svakako sam već naručio 3 filma da isprobam, jer ne mogu da čekam: Interstellar, Matrix (prvi), Se7en.

Imaju dosta dobrih special edition kutija, kao i steelbook-ova.
Nisam uzimao od njih ali stiže sigurno tako brzo, evo meni paket iz Australije stigao za 3 dana do nas, pa će sad da se marinira na carini 2-3 nedelje :D

nije tema za "obične" blu-ray diskove (filmovi, serije)

Vrh Dno